«Υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση που την ανεχόμουν για έναν χρόνο» – News.gr

«Υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση που την ανεχόμουν για έναν χρόνο» – News.gr


Ο τραγουδιστής – δραπέτης αποκάλυψε γιατί απέδρασε από τη φυλακή

Ο Κωνσταντίνος Δανάος, είναι ο τραγουδιστής που απασχόλησε με την ιστορία του τα μέσα. Ο ίδιος πριν 17 χρόνια δραπέτευσε από τις φυλακές της Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και τώρα μετά την αποφυλάκιση του έδωσε την πρώτη του συνέντευξη την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Ως νεαρός έμπλεξα με κακές παρέες γιατί δεν ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Παρουσιαζόμουν ως γόνος κάποιου διάσημου για να αποσπώ χρήματα και δεν σκεφτόμουν τις συνέπειες.

Με πήγαν στις φυλακές της Αλικαρνασσού. Ήταν από τις πιο σκληρές φυλακές. Ήταν το 2000. Με έβαλαν με συγκρατούμενους με βαριές ποινές. Έπιασα αμέσως δουλειά για να τελειώσει πιο γρήγορα η ποινή μου. Με έβαλαν με κάποιον άνθρωπο στο ίδιο κελί ο οποίος δεν μου φέρθηκε καλά. Έκτιε ποινή δις ισόβια για ανθρωποκτονία. Την τρίτη μέρα ήρθε στο κρεβάτι μου και χωρίς τη θέλησή μου μπήκε στη διαδικασία να κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει.

Υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση που την ανεχόμουν για έναν χρόνο και έναν μήνα. Με είχε πείσει πως θα μου κάνει κακό αν μιλούσα, γιατί δεν ήταν τίποτα για εκείνον μια ακόμη ανθρωποκτονία. Μου είπαν οι συγκρατούμενοι μου να μη μιλήσω γιατί θα μου βγει το όνομα του ρουφιάνου.

Έφυγα από τις φυλακές Αλικαρνασσού με άδεια και δεν ξαναγύρισα ποτέ. Για 17 ολόκληρα χρόνια ζούσα με το άγχος ότι θα με πιάσουν. Για 17 χρόνια που είχα παραβιάσει την άδειά μου από τη φυλακή δεν πέρασα από κανένα έλεγχο της αστυνομίας.

Όλα αυτά τα χρόνια της φυγής μου με στήριξε πολύ ένα πρόσωπο στο οποίο σήμερα χρωστάω ένα τεράστιο συγγνώμη. Δεν θα μετανιώσω ποτέ το γεγονός ότι παραβίασα την άδειά μου και εξαφανίστηκα από τη φυλακή. Μια απλή εξακρίβωση στοιχείων αποκάλυψε το μυστικό μου και με έστειλε πίσω στο σωφρονιστικό κατάστημα. Αποφυλακίστηκα πριν λίγες μέρες και νιώθω σαν να ζω από την αρχή», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Σχετικά Tags

Τραγουδιστής Μετά τα Μεσάνυχτα Κωνσταντίνος Δαναός

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *