Ξέσπασε η Αφροδίτη Σκαφίδα για την υποψηφιότητα της- «Δεν συγκρινόμαστε με τη Ρία»

Ξέσπασε η Αφροδίτη Σκαφίδα για την υποψηφιότητα της- «Δεν συγκρινόμαστε με τη Ρία»


Δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση της η παίκτρια

Αφροδίτη Σκαφίδα και Ρία Κολοβού είναι οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση μετά την ήττα της Άσπρης Ομάδας του Survivor στο αγώνισμα ασυλίας.

Το ότι οι Τούρκοι συνέκριναν τις αγωνιστικές επιδόσεις των δυο γυναικών, έφεραν την Αφροδίτη σε σημείο να ξεσπάσει στη κάμερα της παραγωγής αναφερόμενη στο θέμα.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου είναι πάρα πολύ άδικη και απέναντι στο πρόσωπό μου και απέναντι σε αυτό που έχω αποδείξει σαν αθλήτρια και αγωνίστρια από την αρχή του Survivor μέχρι τώρα. Έχω δείξει κι αποδείξει ότι είμαι μια αγωνίστρια και ότι είμαι αυτή που προτιμάται στα flag races και στα best of.

Το να με συγκρίνει με μια κοπέλα σαν τη Ρία, όχι ότι την αδικώ αγωνιστικά, απλά θεωρώ ότι δεν συγκρινόμαστε και αυτό το αποδεικνύουν οι επιλογές των αντιπάλων γιατί ποτέ οι αντίπαλοι δεν επέλεξαν εμένα όταν είχαν μια επιλογή. Πάντα επιλέγουν πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως τη Ρία. Και όπως επίσης ποτέ η ομάδα μου δεν επέλεξε τη Ρία να αγωνιστεί σε best of ή σε flag race. Κάτι το οποίο αποδεικνύει και δείχνει την αγωνιστικότητά μου και το επίπεδο που έχουμε αγωνιστικά η μία με την άλλη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά Tags

Survivor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *