Τρέξτε να προλάβετε: 100 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Κάντε αίτηση ΕΔΩ…

100 θέσεις απασχόλησης για νέους ανθρώπους, διάρκειας μέχρι έξι μηνών>στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με έγγραφό του, μας γνωρίζει, ότι προσφέρει την ευκαιρία σε 100 νέους ανθρώπους να αποκτήσουν έμμισθη εργασιακή προϋπηρεσία και κατάρτιση, διάρκειας μέχρι έξι μηνών, σε θέσεις του Αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, αναζητά:

α) Νέους, ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, που να τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εξάμηνη εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στους επιχειρησιακούς τομείς αεροπορικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επίγειας πρόσβασης, υπηρεσιών αεροσταθμού και τεχνικών υπηρεσιών του Αεροδρομίου. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά Πιστοποιητικά.

β) Νέους, ηλικίας 19 με 29 ετών, φοιτητές, απόφοιτους ή τελειόφοιτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν τρίμηνη εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της Εταιρείας του Αεροδρομίου, αποκτώντας εξειδικευμένη κατάρτιση.

Επιπλέον του μισθού και της προβλεπόμενης κοινωνικής ασφάλισης, η Εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο, για την διάρκεια της εξάμηνης ή τρίμηνης απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, εδώ https://careers.aia.gr/

Διαδικασία Επιλογής

Μετά τη λήξη της χρονικής περιόδου υποβολής αιτήσεων, ακολουθεί η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων ως ακολούθως:

Όλες οι αιτήσεις θα ταξινομηθούν με βάση τα εξής κριτήρια:

1. Για τις θέσεις αποφοίτων λυκείου ή επαγγελματικού λυκείου:

· Ηλικία

· Διάρκεια Ανεργίας

· Οικογενειακή Κατάσταση

· Επίπεδο γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

· Βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου

· Εντοπιότητα (δημότες των εξής Δήμων: Ανάβυσσου, Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερων, Καλυβίων, Κερατέας, Κορωπίου, Κουβαρά, Λαγονησίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, Σπάτων, Βραυρώνας)

2. Για τις θέσεις απόφοιτων ή τελειόφοιτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ:

· Ηλικία

· Οικογενειακή Κατάσταση

· Επίπεδο γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

· Βαθμός Πτυχίου ή Μέσος Όρος της μέχρι τώρα βαθμολογίας

· Εντοπιότητα (δημότες των εξής Δήμων: Ανάβυσσου, Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Καλυβίων, Κερατέας, Κορωπίου, Κουβαρά, Λαγονησίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, Σπάτων, Βραυρώνας)

· Σπουδές σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης

Όσοι προηγηθούν στην κατάταξη και εφόσον υπάρχει τεκμηρίωση της αίτησής τους, θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την περαιτέρω επιλογή τους.

Όσοι συγκεντρώσουν υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις προχωρούν σε ατομικές συνεντεύξεις και στην περίπτωση των αποφοίτων λυκείου σε εξειδικευμένο τεστ προσωπικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Άντα Σαββάλα στο [email protected] την κα Μαριάννα Πλαγιαννάκου στο [email protected]

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 30/06/2016!

Έναρξη Προγράμματος, από Σεπτέμβριο 2016.

Η αίτηση μπορεί να συνοδεύεται από:

· Συνοδευτική επιστολή

· Βιογραφικό Σημείωμα

· Αντίγραφα πτυχίων

· Πιστοποιητικά Κατάρτισης, διπλώματα, κ.ά.

· Συστατικές Επιστολές

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας.

Υποβολή Βιογραφικού, μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ.

loading…


ΠΗΓΗ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

loading…Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια