Τώρα ΕΚΤΑΚΤΟ επίδομα ΑΝΑΣΑ 500€ προς όλους | ΜΕΧΡΙ την Μεγάλη Εβδομάδα

Για ποιο επίδομα πρόκειται;Αν και χθες το βράδυ άνοιξε το TAXISnet για τις δηλώσεις εισοδήματος του 2015 το έντυπο Α21 που πρέπει να συμπληρώσουν πάνω από 700.000 δικαιούχοι για να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2016 παραμένει κλειστό. Πληροφορίες θέλουν να ανοίγει σήμερα το έντυπο για τα επιδόματα.Παράλληλα την Παρασκευή πριν την Μεγάλη εβδομάδα αναμένεται να δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους περσινούς δικαιούχους και χωρίς να απαιτηθεί η αίτηση Α21. 
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουν αίτηση μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν τις επόμενες δόσεις είναι η συμπλήρωση του εντύπου στο TAXISnet. 
Επίσης όσοι πάρουν την προκαταβολή και δεν πληρούν τα κριτήρια φέτος θα κληθούν να την επιστρέψουν…
ΠΗΓΗ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

loading…Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια