Τι λέει η Μυριέλλα Κουρεντή για το φλερτ με τον Κατσαούνη και τον Βαλάντη – News.gr

Τι λέει η Μυριέλλα Κουρεντή για το φλερτ με τον Κατσαούνη και τον Βαλάντη – News.gr


«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα»

Για όσα βίωσε στο Survivor, το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη, τη σχέση της με τον Τζον Λυγνό και τον Βαλάντη, μίλησε στην εκπομπή «Love it» μετά την έξοδό της από το ριάλιτι η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ, αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άνδρας, που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη, για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες, λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας» είπε αρχικά.

«Είπα ότι έχω σχέση, για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον, τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον, που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει, ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Κάποιος είχε πει στον Γιώργο, ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε. Κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης. Είπα στον Κατσαούνη, ότι επειδή αυτό που έχουμε, πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα, απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε».

Σχετικά Tags

Survivor Μυριέλλα Κουρεντή

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *