Ποια κανάλια δεν θα έχουν exit poll το βράδυ των εκλογών – News.gr

Ποια κανάλια δεν θα έχουν exit poll το βράδυ των εκλογών – News.gr


Οι σταθμοί που συμφώνησαν και αυτοί που μένουν εκτός της διαδικασίας

Το βράδυ των εκλογών, παραδοσιακά, τα κανάλια με το κλείσιμο της κάλπης, προβάλλουν κοινό exit poll μεταδίδοντας έτσι τον παλμό της εκλογικής διαδικασίας στο τηλεοπτικό κοινό.

Τέσσερις από τους ιδιωτικούς σταθμούς έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 19.00.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, Ant1, Alpha, Star και Open έχουν ήδη μπει σε εκλογική… διάθεση και έχουν προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα τους με συνεχείς πολιτικές εκπομπές, συνεντεύξεις υποψηφίων και αναλύσεις, προετοιμάζοντας το κοινό τους για το βράδυ των εκλογών.

Ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, αποφάσισε να μην παρουσιάσει το κοινό exit poll, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική των προηγούμενων ετών. Ο σταθμός του Φαλήρου, από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει, την ώρα της προβολής του από τους αντίπαλους σταθμούς, θα μεταδώσει δική του δημοσκόπηση με τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς.

Τι θα πράξει η ΕΡΤ

Όπως όλα δείχνουν, προβληματισμός επικρατεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ για το αν θα συμμετάσχει η δημόσια τηλεόραση ή όχι στο κοινό αυτό project.

Και ενώ οι φήμες που διαρρέονται αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι του καναλιού της Αγίας Παρασκευής έχουν αποφασίσει να μείνουν εκτός της συγκεκριμένης διαδικασίας, αυτό δεν επιβεβαιώνεται καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Σχετικά Tags

ΕΡΤ Exit Poll Εκλογές

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *