Κινείται νομικά ο Κρατερός Κατσούλης για απάτη εις βάρος του – News.gr

Κινείται νομικά ο Κρατερός Κατσούλης για απάτη εις βάρος του – News.gr


Ένα δημοσίευμα έβαλε σε μπελάδες τους παρουσιαστές της Φωλιάς των Κουκου και τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί, αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» καθώς έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά τις διαφημίσεις, ανέφερε στους τηλεθεατές, πως του συνέβη κάτι απρόοπτο και γι’ αυτό έπρεπε να φύγει.

Πριν λίγη ώρα, ο παρουσιαστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, όχι για το τι συνέβη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά για μια απάτη που έγινε εις βάρος της εκπομπής αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος είχε πάει καλεσμένος και πως θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα ο Κρατερός Κατσούλης ακούγεται να λέει σε ένα instastory του: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές.»

Σχετικά Tags

Κρατερός Κατσούλης Στη Φωλιά των ΚουΚου

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *