Είχα πάει στο Pride και δέχτηκα υβριστικά μηνύματα – News.gr

Είχα πάει στο Pride και δέχτηκα υβριστικά μηνύματα – News.gr


«Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε υβριστικά μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media.

«Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου.

Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό» σημείωσε.

«Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός» πρόσθεσε.

«Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι» πρόσθεσε.

«Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό» κατέληξε.

Σχετικά Tags

Μετά τα Μεσάνυχτα Γιώργος Καπουτζίδης ATHENS PRIDE

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *