Η Βάνα Μπάρμπα πάει στα σύνορα με την Πολωνία ως εθελόντρια – News.gr

Η Βάνα Μπάρμπα πάει στα σύνορα με την Πολωνία ως εθελόντρια – News.gr


«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους»

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα και πρόσθεσε: «Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχεια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, έχασα την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου», σημείωσε η ίδια, ενώ τόνισε «Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω στα σύνορα μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω», τόνισε, η Βάνα Μπάρμπα, στο MEGA.

Μιλώντας για τα reality shows και για το αν η ίδια θα σκεφτόταν να πάρει μέρος σε ένα από αυτά, η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι «Τα reality ψυχαγωγούν τον κόσμο, αν κάνουν καλό στο κοινό, αν δεν προσβάλουν τη γυναίκα και τον άνθρωπο γενικότερα, και δίνουν ψωμί, είναι σαν να κάνεις ένα καλό σίριαλ. Μπορεί να πήγαινα σε ένα reality, αν υπήρχε ένα spiritual. Μου έγινε πρόταση για reality ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος».

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι, «καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

Σχετικά Tags

Βάνα Μπάρμπα Ουκρανία

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *