Έχει ωριαία προβολή του Κασσελάκη και τον κυνηγάει με την κάμερα – News.gr

Έχει ωριαία προβολή του Κασσελάκη και τον κυνηγάει με την κάμερα – News.gr


«Αν δεν το έκανε ριάλιτι, δεν θα γινόταν αυτό»

Τα «βέλη» του προς τον Γιώργο Λιάγκα και τις πρωινές εκπομπές για το πώς ασχολούνται με τον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει η συνεργάτης της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, η “Τασσώ Καββαδία» της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου πει εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει – και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας – το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Σχετικά Tags

Στέφανος Κασσελάκης Γιώργος Λιάγκας Λάκης Λαζόπουλος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *