«Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή» – News.gr

«Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή» – News.gr


Η απάντηση της παρουσιάστριας

«Φωτιά» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την αποχώρησή του από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Όπως είπε ο ίδιος, δεν έστειλε καλή επιτυχία στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», γιατί δεν έχουν και την καλύτερη επικοινωνία πλέον.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή», είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής έμαθε τον Σεπτέμβρη ότι δεν θα ανήκει στο πάνελ της εκπομπής.

«Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει «θα σου απαντήσω την Παρασκευή». Μάλλον αυτή η Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα…», είπε όλο νόημα.

«Κάθε χρόνο ακούω ότι είμαι πολύ καλό παιδί και δεν θα μιλήσω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει εμείς που δουλεύουμε να μιλήσουμε κάποια στιγμή, γιατί εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα».

«Θα ήταν πολύ «ντόμπρο» να μου έλεγαν ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να μην ψάχνω δουλειά τελευταία στιγμή. Δεν κατάφερα να χαιρετήσω τον κόσμο που συνεργάστηκα και να τους ευχαριστήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

«Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της έσπασε τη σιωπή της και ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως είπε η παρουσιάστρια, η τελευταία φορά που τον είδε ήταν μετά το τέλος της εκπομπής, όταν βγήκαν για φαγητό.

«Λόγω μπάτζετ δεν μπορούσε να συνεχίσει η ίδια ομάδα. Δεν αποφασίζω τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν χώραγε στο μπάτζετ της εκπομπής. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά», είπε.

«Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα. Μόλις έμαθα αυτά που είπε, του τηλεφώνησα και μου το έκλεισε. Τον ρώτησα με μήνυμα πότε μου έστειλε μήνυμα και απάντησε “δεν είπα κάτι τέτοιο”».

«Δεν γνωρίζω γιατί έγινε όλο αυτό με τον Δημήτρη, δεν ένιωθα ότι έχει πρόβλημα μαζί μας. Θεωρώ ότι τα είπε όλα αυτά, γιατί ήθελε να μείνει στην εκπομπή».

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» δήλωσε πως την στενοχωρεί που όλο αυτό γίνεται δημόσια, ενώ αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν την κάλεσε στη βάφτιση του γιου του, Πάρη.

«Η Σίσσυ είναι τυπική σε θέματα δουλειάς»

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, δήλωσε πως στενοχωρήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αισθάνεται έτσι.

«Η Σίσσυ είναι τυπική, ειδικά σε θέματα δουλειάς», υποστήριξε.

Όπως και η Σίσσυ Χρηστίδου, ούτε και ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν καλεσμένος στην βάφτιση του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάτι το οποίο και ήταν αναμενόμενο για τον ίδιο.

Σχετικά Tags

Δημήτρης Αλεξάνδρου Σίσσυ Χρηστίδου

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *