Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου – News.gr

Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου – News.gr


«Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα οι μαθητές μού έλεγαν, “κυρία γιατί σας χλεύασαν;”»

Για τις φετινές γιορτές, την κριτική που ενίοτε δέχεται και τα σχέδιά της για το μέλλον μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίοδο που είχε δείξει το σπίτι της.

«Είναι ξεχωριστές για εμένα. Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του και η έλλειψή του είναι σημαντική. Ετοιμάζω την κούτα με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για να πάω στον γιο μου που υπηρετεί στην Κύπρο. Δεν ξέρω αν θα τον δω μέσα αλλά θα πάω να ανταλλάξουμε ευχές και αυτό είναι συγκινητικό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχθεί:

«Στον χώρο της πολιτικής, που είναι δύσκολος, υπέστην χλευασμό και σεξισμό. Στο θέμα της εμφάνισής μου, σίγουρα μπορεί να ξενίζει κάποιους, αυτούς που μένουν στη επιφάνεια. Και στο τέλος, αυτή είναι η πρόκληση, να μπορέσουμε να πείσουμε μέσα από τον λόγο και τα έργα που θα κάνουμε και που έχουμε κάνει. σε μία συντηρητική ελληνική κοινωνία όλη η προβολή της εικόνας του Κασσελάκη και όλης αυτής της νοοτροπίας, είναι κάτι ξένο σε εμάς. Δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπα και να αφήνουμε μακριά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό.

Τα θέμα της υιοθεσίας γενικότερα είναι πολύ λεπτό, και όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια. Με προβληματίζει, τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών να μην αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ενσωμάτωση τους στο σχολικό περιβάλλον».

Για το σπίτι της με τα «χρυσά», σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου, είδα ανθρώπους 2 ταχυτήτων ακόμα και στο σχολείο. Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα, οι μαθητές μου μου έλεγαν, «κυρία γιατί σας χλεύασαν;». Εξήγησα στα παιδιά τι είναι η σάτιρα, τα όριά της, δηλαδή, δεν μπορεί να θίγει οικογενειακά πρόσωπα».

Όπως αποκάλυψε, «Πριν τον χωρισμό μου είχαμε μία εξωστρεφή παρουσία λόγω του συζύγου μου, τώρα με ενδιαφέρει η πορεία του γιου μου και η αυτοδιοίκηση. Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή. Στο J2US πήγα μόνο για φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν μία όμορφη εμπειρία, δεν θα το έκανα ξανά. Το γνώριζα ότι δεν έχω φωνή.

Καταλήγοντας, τ΄΄ονισε: «Μου έχει συμβεί αυτό που λέει το τραγούδι “Τα ζήτησα όλα από τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου”. Άξιζε το τίμημα και θα το ξαναέκανα».

Σχετικά Tags

Μαρίνα Πατούλη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *