τότε θα πέσει ο τσίπρας η νέα προφητεί

Τότε θα «πέσει» ο Τσίπρας! Η νέα προφητεία του Βασίλη Λεβέντη!

«Καλό παιδί, αλλά όχι θαρραλέος μεταρρυθμιστής» ήταν το σχόλιο του Βασίλη Λεβέντη για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας στο Mega, την εκπομπή Ανατροπή και τον Γιάννη Πρετεντέρη είπε για την κυβέρνηση πως «δεν οδηγεί πουθενα, παρά μόνο φορολογεί, επιβαρύνει τον κόσμο. Πήραν την ψήφο υποσχόμενοι ψέματα». Μάλιστ ααναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε χαρακτηριστικά «ο Τσίπρας θα καταρρεύσει αν οι βουλευτές του δεν πιστέψουν στην πολιτική του.

Σε τέσσερις μήνες θα καταρρεύσει, αφού ο κόσμος έχει μια στάση “δεν πληρώνω” στους φόρους που του επιβάλλονται».

Πρόσθεσε μάλιστα «είναι σταθερός χαρακτήρας για να βασιστεί ο λαός πάνω του;» δήλωσε. «Δεν μπορεί να γίνει σταυροφόρος της μεταρρύθμισης του κράτους», ενώ τόνισε πως ο κ.Τσίπρας δεν έχει καθαρίσει με τα βαρίδια του κόμματός του.


athensmagazine.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια