νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις αποκά

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις: Αποκάλυψη βόμβα για τον παιδοκτόνο – Τι σχεδίαζε


Κυνικός και αμετανόητος, που μεθόδευσε τις φρικιαστικές του πράξεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αποδεικνύεται ο 27χρονος παιδοκτόνος Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, μέσα από τις περιγραφές των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.


«Εσύ θα βρεθείς μπλεγμένη», έλεγε ξανά και ξανά ο 27χρονος στη μητέρα της Άννυ, ώστε να την αναγκάσει να μην πάει στους αστυνομικούς και να δηλώσει την εξαφάνιση της μικρής.

Σύμφωνα με το «Έθνος», έχουν αναγνωριστεί συγκεκριμένες κινήσεις του παιδοκτόνου, που δείχνουν ένα προσχεδιασμένο πλάνο φρίκης με τελικό στόχο την απόδρασή του στη Βουλγαρία.

Οι επικεφαλής των ερευνών δηλώνουν ότι επιχείρησε να πείσει τη σύντροφό του Δημητρίνα Μπορίσοβα να ξεχάσει την 4χρονη κόρη της!

«Αφού είχε υλοποιήσει τα νοσηρά και άρρωστα σχέδια εξαφάνισης της σορού, εκτιμούμε ότι ήθελε να κερδίσει χρόνο με τη μητέρα, ώστε να αποφευχθεί η επίσημη δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία, πείθοντάς την ότι το παιδί έχει χαθεί. Στη συνέχεια, και έχοντας βεβαιωθεί ότι το κοριτσάκι δεν θα βρεθεί ποτέ, θα διέφευγε στη Βουλγαρία χωρίς να υπάρχουν καταδιωκτικά έγγραφα σε βάρος του, νομίζοντας ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα», υποστηρίζει αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.

Επί τρεις ημέρες, από τη Μ. Πέμπτη μέχρι και το πρωί του Πάσχα, φρόντιζε να εξαφανίσει όλα τα ίχνη.

Μάλιστα, μετά το φόνο κίνησε διαδικασίες για την αντικατάσταση των σωληνώσεων στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Μ. Βόδα, φοβούμενος ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να εντοπίσουν εκεί ίχνη και υπολείμματα της αποτρόπαιης πράξης του.

ΠΗΓΗ

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Previous PostΘέλεις να πετύχεις την τέλεια γράμμωση; Μάθε τι πρέπει να τρως



Next PostΑτελείωτα πόδια -Το καυτό σορτς της Φαίης Σκορδά [εικόνες]