είχε όρεξη για πλάκες ο γιούνκερ δείτε

Είχε όρεξη για πλάκες ο Γιούνκερ: Δείτε τι έκανε λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Τσίπρας (PHOTOS)


«Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να αγνοούν το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, καθώς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δηλώνει ότι δεν καταλαβαίνει την απόφαση ή τι ακριβώς απέρριψαν οι Έλληνες», αναφέρει σε σχόλιό της, η σλοβενική εφημερίδα «Vecer».

«Όμως ο ίδιος πριν μία εβδομάδα απειλούσε την Ελλάδα με έξοδο από την ευρωζώνη και έδειχνε να καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Και ενώ πριν λίγες ώρες ο κ. Γιούνκερ προέβη σε έναν ωμό εκβιασμό εναντίον της Ελλάδος, φτάνοντας στο σημείο να αναφερθεί σε έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη και σχέδιο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, σήμερα, Τετάρτη (08/07/2015) είχε όρεξη για… παιχνίδια στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό, λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πήρε στα χέρια του ένα από τα πλακάτ που κρατούσαν ευρωβουλευτές και έγραφαν «ΟΧΙ», προφανώς για να κάνει… πλάκα στον κ. Τσίπρα.


Δείτε τις φωτογραφίες…

Πηγή: Newsbomb


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Previous PostΟ ESM έλαβε το ελληνικό αίτημα δανεισμού