χρησιμο για να μην σκληραίνει το κρέας

ΧΡΗΣΙΜΟ: Για να μην σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα


Για να μην σκληραίνει το κρέας, είναι σημαντικό να μην αλλάζει η θερμοκρασία της κατσαρόλας. Γι’ αυτό και όταν προσθέτουμε νερό ή ζωμό…

κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, πρέπει να φροντίζουμε να είναι ζεστό.

Επιπλέον, για να είναι όσο το δυνατόν πιο μαλακό το κρέας, μπορούμε να το έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο μερικές ώρες πριν το μαγειρέψουμε ή να προσθέσουμε λίγες σταγόνες ξίδι κατά τη διάρκεια του ψησίματος.


ΠΗΓΗ


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του «realbomb.gr». Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Previous PostΔες το βίντεο αυτού του ανθρώπου,μετά κάτσε δες λίγο τον εαυτό σου και ξανασκέψου το..



Next PostΔΕΙΤΕ τη Ρωσίδα θεά που μοίρασε εγκεφαλικά στη Μύκονο κάνονταν μπάνιο με την σαμπάνια της [photos]