υπουργείο οικονομικών τα τεχνικά κλι

Υπουργείο Οικονομικών: Τα τεχνικά κλιμάκια ετοιμάζουν έκθεση με τις μεταρρυθμίσεις


Ανοιχτό σε ερμηνείες το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε πριν λίγο – Προφανής η προσπάθεια να εναρμονιστεί το υπουργείο με τις νυχτερινές αποφάσεις στις Βρυξέλλες

Ανοιχτό σε ερμηνείες είναι το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής και στο οποίο περιγράφονται οι πρωτοβουλίες των εκπροσώπων των θεσμών που έρχονται στην Ελλάδα. Είναι προφανής η προσπάθεια να εναρμονιστεί το υπουργείο Οικονομικών με τις αποφάσεις που ελήφθησαν πριν από λίγες ώρες στις Βρυξέλλες.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη υπουργείο Οικονομικών


Συνομιλίες με τις τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων

Το Υπουργείο Οικονομικών πληροφορήθηκε ότι οι τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων ετοιμάζουν λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες που χρειάζονται αναφορικά σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις καθώς και την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων.

Πρόκειται για εξέλιξη την οποία το Υπουργείο Οικονομικών κρίνει θετική καθώς θα βοηθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται σε επίπεδο Brussels Group πνεύμα της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Αναμένουμε τον κατάλογο στον οποίο θα ανταποκριθούμε άμεσα και εποικοδομητικά.

 

Πηγή

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια


TAGΒρυξέλλες μεταρρυθμίσεις τεχνικά κλιμάκια Υπουργείο Οικονομικών


Previous PostO Θείος του Βαγγέλη μιλάει για τον ανιψιό του και σκορπά δάκρυαNext PostΓαλλία: Τα πτώματα 5 βρεφών βρέθηκαν στον καταψύκτη σπιτιού