το καταφύγιο των panda είναι πραγματικότη

Το καταφύγιο των panda είναι πραγματικότητα και είναι το πιο αξιολάτρευτο μέρος του κόσμου!


Δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά μικρά πάντα, τα οποία γεννήθηκαν μέσα σε διάστημα τριών μηνών, σε καταφύγιο της νοτιοδυτικής Κίνας.

Τα επτά κουκλιά παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα διεθνή Μέσα και έχουν κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς τους ανθρώπους του καταφυγίου.

Το πάντα είναι απειλούμενο είδος και κάθε νεογνό είναι μία νέα ελπίδα για το μέλλον του όμορφου και πολύ δημοφιλούς ζώου.

Στο συγκεκριμένο καταφύγιο προστατεύονται σήμερα περίπου 100 πάντα.

Τα μωρά είναι τέσσερα αρσενικά και τρία θηλυκά. Οι άνθρωποι που τα φροντίζουν θέλησαν να βεβαιωθούν για την καλή πορεία της υγείας και της ανάπτυξής τους, πριν τα παρουσιάσουν στον «έξω κόσμο». Να ζήσουν!


 

ΠΗΓΗ


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΤι συμβαίνει όταν ένα ζώο δαγκώσει ηλεκτροφόρο χέλι;Next PostΟρίστε τί συμβαίνει εκεί όπου… πέτυχαν τα Μνημόνια: Αυτή η ουρά δεν είναι από ΑΤΜ στην Αθήνα