τι ειναι η μασονιαποιοσ ειναι ο αυτοκ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΣΣΑ!!!ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο »ΚΑΝΤΟΣ»;;;ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η Μασονία είναι κατασκεύασμα του Σιωνισμού, του διεθνούς Εβραϊσμού και εξυπηρετεί τα σχέδια των Εβραϊκών Σιωνιστών. Σκοπός της είναι να καταστρέψει όπως φαντάζεται τον Χριστιανισμό με την υποστήριξη όλων των αντίχριστων αιρέσεων και προπαγανδών. Η ίδια αίρεση για να μην αποκαλύπτεται ο ρόλος της παρουσιάζεται σαν φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ είναι θρησκεία ειδωλολατρική, έχει ναούς, τελετές και μυστήρια. Είναι αντίχριστη θρησκεία που σαν τελικό σκοπό της έχει να επιβάλει τη λατρεία του Σατανά. Όσοι μπαίνουν στη Στοά βγαίνουν αυτομάτως από την εκκλησία του Χριστού.

Η εκκλησία της Ελλάδος το 1773 καταδίκασε τη Μασονία επισήμως. Τη Μασονία μετέφεραν στην Ευρώπη οι Φράγκοι Σταυροφόροι. Από την Ευρώπη μεταδόθηκε η μασονική λέπρα με ταχύτατους ρυθμούς, και σε άλλα σημεία της γης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι βαθμοί της μασονικής ιεραρχίας είναι μίγμα εβραϊσμού και ιπποτισμού όπως π.χ. ο ιππότης του Καντός. «Καντός» στα εβραϊκά σημαίνει «άγιος», «αφιερωμένος εις άγιο σκοπό».

Ενώ για τους «συνηθισμένους» κοινούς τέκτονες ο ανώτερος βαθμός τελειώνει στον 33ο και τελευταίο βαθμό, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί άλλοι βαθμοί και ο ανώτερος είναι: ο Αυτοκράτορας!

Κανένας Χριστιανός ορθόδοξος δεν έφθασε ποτέ και ούτε θα φτάσει στο βαθμό του Αυτοκράτορα.

Η Μασονία είναι κατασκεύασμα αλλά και όργανο των Εβραίων, αυτό το λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Είναι γραπτά ντοκουμέντα με λεπτομέρειες για το τελικό σχέδιο που έχουν καταστρώσει οι Σιωνιστές με σκοπό τη μεθοδική εκστρατεία για κατάκτηση της Παγκόσμιας εξουσίας. Είναι το διάγραμμα των προαιώνιων φιλοδοξιών τους για την παγκόσμια κυριαρχία.

Οι Εβραίοι λένε «Θα δημιουργήσουμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις Μασονικές Στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύσουμε σε αυτές (τις στοές) όλους αυτούς που μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θα αποτελέσουν το κυριότερο γραφείο πληροφοριών μας».


Η Μασονία είναι το σκοτεινό πρακτορείο του Εβραϊσμού. Είναι το μάτι των Σιωνιστών στην καρδιά κάθε ‘Έθνους. Στις στοές μέσω των μασόνων θα συγκεντρώνονται χρήσιμες πληροφορίες για να κατευθύνει τα σχέδια του τα αντίχριστα, ο Εβραιομασονισμός. Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι διοικείται και ελέγχεται η μασονία απ’ έξω. Είναι κατασκεύασμα και εκτελεστικό Όργανο του Διεθνούς Σιωνισμού. Ο πρώτος σκοπός της Μασονίας είναι, όπως φαντάζεται, η εξάλειψη του Χριστιανισμού. Δε θα μπορούσε να είναι άλλος γιατί αυτός είναι ο σκοπός του Σιωνισμού, Εβραϊσμού του οποίου είναι κατασκεύασμα και όργανο η Μασονία.

Όσοι εξακολουθούν να αμφιβάλουν, αν η Μασονία και ο Σιωνισμός είναι εχθροί του Χριστιανισμού, ας διαβάσουν τα παρακάτω έγκυρα και αποκαλυπτικά κείμενα: Εγκύκλιος επιστολή τα Συνόδου της Ιεραρχίας της Ρωσικής Εκκλησίας της Διασποράς, η οποία λέγει: «Η Μασονία είναι αδιάλλακτος εχθρός του Χριστιανισμού. Σκοπός της είναι η καταστροφή της Εκκλησίας, η καταπολέμηση των θρησκειών, ο κλονισμός των θεμελίων των εθνικών Χριστιανικών Κυβερνήσεων και η εξαπόλυσης της επαναστάσεως εις ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Βολτέρος, γνωστός μασόνος, είπε κάποτε: «να τσακίσουμε την αλάνισσα», κι εννοούσε την Εκκλησία.

Το 1881, ο Βέλγος μασόνος Φλερύ έγραφε τα εξής φοβερά: «Ας τελειώνωμεν άπαξ δια παντός με τον Εσταυρωμένον Συ ο Οποίος επί 18 ήδη αιώνας κρατείς τον κόσμον υπό τον ζυγόν Σου, η Βασιλεία Σου έληξε. Ο Θεός δεν είναι απαραίτητος».

Υπάρχουν κυρίως τρία είδη Μασονίας:

Τη λεγόμενη Φραμασονία (Ελευθεροτεκτονισμός), τη Μαύρη Μασονία, η οποία καμουφλάρεται από την ταμπέλα των «Ροδοσταυρίων» και τους «Θεοσοφιστάς».

Επίσης υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες διαφόρων Μασόνων, οι οποίες διαφέρουν στους βαθμούς και τα τυπικά, δηλαδή άλλοι έχουν 33ο, άλλοι λιγότερους και άλλοι περισσότερους. Ο σκοπός όμως είναι κοινός. Κατάργηση όλων των θρησκειών και επιβολή μίας θρησκείας: του Εωσφορισμού.

Μεταξύ των οπαδών των Μασόνων δεν υπάρχουν προστριβές, όλοι θεωρούν τους «συναδέλφους» τους ως εν εωσφόρω αδελφούς.

Οι Μαύροι και οι Θεοσοφισταί είναι οι πιο επικίνδυνοι γιατί έχουν προχωρήσει περισσότερο στον εωσφορισμό και στη Μαύρη μαγεία.

Μεγάλες και πομπώδεις λέξεις και ονόματα.

Αλλά όπως στο κάθε τι το εωσφορικό, έτσι και εδώ, τα πάντα αρχίζουν με απάτη και ψεύδος.

Μην περιμένετε πίσω από αυτές τις λέξεις να βρείτε κανένα ίχνος του Θεού και της σοφίας Του. Το σωστό θα ήταν να λεγότανε «Σατανοσοφία» και Σατανοσοφισταί γιατί ασχολούνται με τα «βαθέα του Σατανά», όπως λέει η Αγία Γραφή, δηλαδή με τον αποκρυφισμό.

Ποια όμως μπορεί να είναι η σοφία τού «έξω από δω»;

Ασφαλώς, όχι καλή, γιατί αυτός από την αρχή ονομάστηκε «ψεύτης και ανθρωποκτόνος». Είναι δε ο άσπονδος εχθρός του ανθρώπινου γένους.

Χρησιμοποιούν όμως αυτό τον τίτλο οι Θεοσοφισταί για να παραπλανούν τους αφελείς.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη Καταδικάζει τη Μασονία με τη βαρυσήμαντη και ιστορική απόφασή της. Με την υπ’ αρ. 2060/1969 απόφαση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση αναγνώρισης μασονικού σωματείου. Η Μασονία αντίκειται στο Σύνταγμα. Είναι θρησκεία μυστική, μη φανερή, με κρυφά δόγματα.

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίζουμε ότι η μασονία είναι ένα από τα πιο σατανικά πλοκάμια «του κοσμοκράτορος του σκότους του αιώνα μας», που ως λέων ωρυόμενος περπατά ζητών τινα καταπίη» (Α΄ Πέτρου 5,8).

Η δεκαετία του ’80 συγκλονίστηκε από το πρωτοφανές μασονικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία από τη διαβόητη στοά P-2 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να απασχολεί όχι μόνο την Ιταλική αλλά και την κοινή διεθνή γνώμη. Στις ανακρίσεις που άρχισαν το 1988, αποκαλύφθηκαν φρικτά εγκλήματα. Δολοφονίες και καταχρήσεις αστρονομικών ποσών.

Περισσότερα από 1.000 μέλη υπολογίζονται οι ανώτεροι αξιωματούχοι του Ιταλικού κατεστημένου οι οποίοι είναι μέλη στη μασονική στοά P-2.

Η Μασονία χρησιμοποιεί την απάτη για να πετύχει τους σκοπούς της, καλλιεργεί σκόπιμη σύγχυση και πολεμά έτσι αδυσώπητα τον Χριστιανισμό και προ παντός την Ορθόδοξη Εκκλησία που έχει την αλήθεια.

Στα ειδωλολατρικά μυστήρια του Οσίριδος, της Ίσιδος, των Ελευσίνιων κλπ λατρεύουν τον σατανά. Η τόσο μεγάλη προσπάθειά τους για την ένωση των εκκλησιών και θρησκειών δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εξαφάνιση της θρησκείας του Σωτήρος Χριστού και η επιβολή της λατρείας του σατανά.

Σήμερα η μασονία έχει πλέον ξεσκεπαστεί. Είναι γνωστό ότι δεν δρα μόνη της, αλλά κρύβεται και πίσω από άλλες οργανώσεις. Ξέρουμε οι πιο πολλοί πως οι μασόνοι αρνούνται το Χριστό και αποκαλούν τους Χριστιανούς «βέβηλους».

Παραδέχονται οι μασόνοι ότι σαν Χριστιανοί ήταν βέβηλοι και ότι με την μύηση ο Χριστιανικός εαυτός τους πέθανε.

Η Μασονία ομολογεί ότι πλέκει τα σάβανα των θρησκειών. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούνται οι όρκοι της μασονίας και ο συνωμοτικός χαρακτήρας της δραστηριότητας της.

Δεν αντέχουν στο φως τα έργα της και η διδασκαλία της. Καθώς δε είπε ο Χριστός «πως ο Φαύλα πράσσων μισεί το Φως και ουκ έρχεται προς το Φως, ίνα μη ελεχθή αυτού τα έργα».

Χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από το βιβλίο: «Η εβραιομασονία ξεσκεπάζεται!» του Χαραλάμπους Δ. Βασιλόπουλου Αρχιμανδρίτου.

ΠΗΓΗ

 


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΠότε ο πόνος στην κοιλιά συνδέεται με τον καρκίνο του στομάχουNext PostΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ!!!ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!!