σημαντική εξέλιξη ο σύλλογος ελλήνων

Σημαντική εξέλιξη! ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων ζητάει από τη SIEMENS τα 2 δις πίσω


Συζητείται την Τρίτη 24/03/2015, ώρα 09.30 π.μ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Προσφυγή που καταθέσαμε ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων το 2012 για να ακυρωθεί η επαίσχυντη σύμβαση συμβιβασμού του Ελληνικού Δημοσίου με τη SIEMENS, με την οποία σύμβαση η SIEMENS απαλλάχθηκε από την υποχρέωση καταβολής προς το Ελληνικό Δημόσιο ποσού τουλάχιστον δύο δισεκατομμυρίων Ευρώ (!) για τη ζημία που είχε προκαλέσει στο Δημόσιο με τις παράνομες δραστηριότητές της.      

Σε αντίθεση με το από 24-01-2011 ομόφωνο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η Συμφωνία Συμβιβασμού απάλλαξε τη Siemens από την υποχρέωση καταβολής τουλάχιστον δύο δισεκατομμυρίων Ευρώ (!) και το Ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε των νομίμων αξιώσεών του και συμβιβάστηκε με άφεση χρέους του εκ μέρους της Siemens για οφειλές του προς αυτήν ποσού 80 εκατομμυρίων ευρώ και με την καταβολή από τη Siemens ποσού 90 εκατομμυρίων ευρώ σε χρονικό ορίζοντα πέντε ετών.  

Για εμάς η υπόθεση της SIEMENS δεν έκλεισε (!).  Η σκανδαλώδης σύμβαση συμβιβασμού – απαλλαγής της SIEMENS πρέπει να ακυρωθεί και τα τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια ευρώ πρέπει να επιστραφούν στον Ελληνικό λαό.  Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες υποβάλλονταν σε αιματηρές θυσίες με τα μνημόνια, την ίδια ακριβώς ώρα ήρθε το Ελληνικό Κράτος να χαρίσει στη SIEMENS τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια Ευρώ (!).      


Παναγιώτης Χασιώτης,
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου
Ελλήνων Φορολογουμένων 
 
 

 

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια