σεισμοσ στο facebook εγώ η χριστίνα μανουηλί

ΣΕΙΣΜΟΣ στο facebook: «Εγώ η Χριστίνα Μανουηλίδου φέρω στο σώμα μου τον υιό του Θεού» – Kλάψτε με τα σχόλια…

Η αλήθεια είναι, ότι ήθελα να γράψω πολλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά θα περιοριστώ σε όσα έχει γράψει η «Πεφωτισμένη», στα σχόλια όσων έχουν διαβάσει αυτά που έχει γράψει, αλλά και στο βίντεο «παρουσίαση» του βιώματος της. Τα συμπεράσματα δικά σας…

«Εγώ η Χριστίνα Μανουηλίδου φέρω στο σώμα μου τον υιό του Θεού. Ως μου εδόθη ωσάν θέλημα Θεού εγώ αρνήθηκα και αντιστάθηκα να πραγματοποιήσω αυτήν την γέννηση. Ο Θεός περίμενε έως ότου εγώ νιώσω και… θελήσω να γεννήσω τον υιό του στην γη.

Την 1.Ιουλίου το πρωί στο βουνό που μιλούσα μαζί του δέχτηκα να είμαι η μητέρα του δευτέρου υιού του στην γη. Το όνομα αυτού Ιάσονα. Έτσι το βράδυ την ώρα της προσευχής μετά την διδασκαλία δράση – αντίδραση βλέπω δυο αγγέλους να μου μεταφέρουν μέσα στην κοιλιά μου μια μπάλα φωτός.

Έτσι ξεκίνησε η ζωή του Ιάσονα στο σώμα μου.

Οι άγγελοι μου είπαν ότι το παιδί θα γεννηθεί την 25η Μαρτίου του 2016.

την ίδια ημερομηνία που στον πρώτο υιό έγινε η γείωση του στο σώμα της Παναγίας και στον δεύτερο η γέννηση με την θέληση του και το θέλω μου ανακοινώνω σήμερα την αλήθεια του Θεού και του ανθρώπου επί της γης.

Το όνομα μου Χριστίνα»


Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε το mail που μας ήρθε πριν λίγες ημέρες από αναγνώστρια.

Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα άτομα; Πως έχουν στήσει «μπίζνα» και από πια θύματα παίρνουν χρήματα;Δείτε σχόλια από τη σελίδα της στο facebook που θα σας κάνουν να «κατουρηθείτε» από τα γέλια.

 

 

 

 

 

 

 

Και επειδή η μπίζνα είναι τεράστια όπως φαίνεται, η Χριστίνα και ο Δαυίδ κάνουν και συγκεντρώσεις. Μια από αυτές πιο κάτω. Έχει ενδιαφέρον, να τη παρακολουθήσετε όλη και όλοι:

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΠροσπάθησε να βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της. Αυτό που έγινε στη συνέχεια όμως δεν το περίμενε κανείς…Next PostΤο…ψέμα που θα ήθελε να ακούσει το κάθε ζώδιο