πάπας φραγκίσκος ο πρόδρομος του σκό

Πάπας Φραγκίσκος, ο…«πρόδρομος του σκότους»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το τελευταίο ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ, έδειξε για άλλη μια φορά το τι πραγματικά εκπροσωπεί και το τι «συμβολίζει».

Η λατρεία του Πάπα Φραγκίσκου αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δεχτούν τον Αντίχριστο και βλέποντας τα εκατομμύρια παραπλανημένων γεμάτους λατρεία θαυμαστές του Πάπα Φραγκίσκου, βλέπετε ακριβώς την υποδοχή που θα έχει ο Αντίχριστος όταν εμφανιστεί : «Και εγώ, που ήκουσα και είδα όλα αυτά, είμαι ο Ιωάννης. Και όταν τα ήκουσα και τα είδα, γεμάτος ιερόν δέος και ευλάβειαν δι” αυτά, έπεσα να προσκυνήσω εμπρός εις τα πόδια του αγγέλου, που μου τα έδειχνε. Και μου είπεν ο άγγελος• «πρόσεξε, μη κάμης κάτι τέτοιο• διότι εγώ είμαι σύνδουλος ιδικός σου και των προφητών και όλων εκείνων, οι οποίοι φυλάσσουν τα λόγια του βιβλίου τούτου. Τον Θεόν προσκύνησε».


Αποκάλυψη 22: 8,9

Όπου και να πάει, ο Πάπας Φραγκίσκος προσελκύει πλήθη γεμάτα λατρεία τα οποία προσπαθούν να τον αγγίξουν έστω και λίγο, λες και αν το κάνουν, κάτι… πνευματικό και άγιο θα μεταδοθεί σε αυτούς. Άνθρωποι παραληρούν μόλις τον βλέπουν, κλαίνε, κρατούν ψηλά τα άρρωστα παιδιά τους και τον παρακαλούν να τα αγγίξει με την ελπίδα ότι θα θεραπευτούν.

Στην πραγματικότητα ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έχει καμία δύναμη να κάνει θαύματα και όμως τα πλήθη των ανθρώπων έρχονται και πέφτουν στα πόδια του λες και βρίσκονται μπροστά στον ίδιο τον Ιησού Χριστό! Ο ίδιος ο Πάπας πως αντιδρά σε όλη αυτή την λατρεία προς το πρόσωπο του ; Μήπως τους λέει ότι είναι απλώς ένας άνθρωπος και τους υποδεικνύει πως μόνο άξιος λατρείας είναι ο Ιησούς Χριστός ; Όχι! Δεν το κάνει! Ο Πάπας Φραγκίσκος τους αφήνει να τον λατρεύουν και δέχεται τη λατρεία τους σαν να είναι… θεός επί της γης.

Ένα μέλος του αμερικανικού κογκρέσου έφτασε στο σημείο να κλέψει το ποτήρι από το οποίο ο πάπας Φραγκίσκος έπινε νερό κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Λευκό Οίκο γιατί το… θεώρησε θαυματουργικό. Συγκεκριμένα ένας αφοσιωμένος καθολικός, δημοκρατικός βουλευτής από την Πενσυλβανία, ο Bob Brady,ανέβηκε στο βήμα αφότου τελείωσε το λόγο του ο Πάπας Φραγκίσκος και άρπαξε το ποτήρι το οποίο ήταν ακόμα γεμάτο με νερό. Ύστερα ήπιε το νερό, έδωσε λίγο στη γυναίκα του την Debra και κράτησε το υπόλοιπο για να… ραντίσει τα εγγόνια του. Στη συνέχεια τράβηξε και φωτογραφίες με το…ποτήρι τις οποίες τις έδωσε στο προσωπικό του για να δημοσιευτούν στον τύπο.

Αυτό δεν δείχνει τον παραλογισμό της λατρείας του Πάπα; Το να πίνεις από το ποτήρι κάποιου που δε γνωρίζεις φυσιολογικά είναι σιχαμερό, στην περίπτωση αυτή το να «ραντίζεις» τα εγγόνια σου με αυτό θεωρείται… παπική ευλογία. Η Βίβλος λέει ότι όταν ο Αντίχριστος εμφανιστεί, θα λατρεύεται σαν να είναι ο ίδιος ο Θεός. Παρατηρώντας τα εκατομμύρια παραπλανημένων θαυμαστών του Πάπα, βλέπετε ακριβώς την υποδοχή την οποία θα λάβει.

Αποκαλείται «ιερότατος» και «ιερός πατέρας»! Μάλιστα διεκδικεί αυτούς τους τίτλους λες και του ανήκουν από τη γέννησή του ακόμα. Ο Πάπας Φραγκίσκος ισχυρίζεται ότι κάθεται στη θέση του Ιησού Χριστού και απολαμβάνει λατρεία λες και είναι ο ίδιος ο Χριστός! Το Βατικανό ενθαρρύνει τα δισεκατομμύρια θαυμαστές του να δίνουν αναφορά σε αυτόν. Και τι παίρνουν ως αντάλλαγμα της αφοσίωσής τους ; Μήπως μπορεί ο Πάπας Φραγκίσκος να θεραπεύσει άρρωστα παιδιά, να αναστήσει νεκρούς, ή έστω να κάνει κάποια θαύματα;

Στην πραγματικότητα είναι απλά ένας ηλικιωμένος άνθρωπος με ένα κοστούμι και κουνώντας το χέρι του, «ευλογεί» τον κόσμο. Αλλά ποτέ δεν αναφέρει στο ποίμνιο πώς μπορεί να σωθεί κανείς σύμφωνα με τη Βίβλο. Αυτό που κάνει είναι ακριβώς η δουλειά του Διαβόλου! Είναι αυτός που θα ανοίξει το δρόμο για την έλευσή του. Είναι αυτό που αποκαλεί η Βίβλος. Ψευδοπροφήτης!

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε πολλές κρυφές συναντήσεις με ομοφυλόφιλα LGBT ζευγάρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις ΗΠΑ: «Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των, (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των), αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.

Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των».

Προς Ρωμαίους 1:27,28

Ο Πάπας προετοιμάζει το έδαφος για μια πλήρη και ολοκληρωτική αποδοχή μιας ανοιχτή προς τους LGBT καθολικής εκκλησίας. Ο Πάπας χτίζει τη μια Παγκόσμια Θρησκεία και οι πύλες της Κολάσεως τον υποστηρίζουν πλήρως. Ο Yayo Grassi, ένας ανοιχτά γκει άντρας, έφερε τον σύντροφό του Iwan Bagus όπως και πολλά άλλα μέλη στην Πρεσβία του Βατικανού στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Grassi είπε ότι ο Πάπας εδώ και καιρό γνώριζε ότι ήταν γκέι και ποτέ δεν τον επιτίμησε γι’ αυτό και γενικά για την σεξουαλικότητά του. Ο ίδιος μαζί με τον φίλο του ήθελε να λάβει μια ευλογία από τον Πάπα ο οποίος στο τέλος αγκάλιασε και τους δυο. Αυτό σηματοδότησε «πολλά»!

Αυτόν τον Οκτώβριο το Βατικανό συγκάλέσε μια μεγάλη συνάντηση, επονομαζόμενη ως σύνοδο, προκειμένου να συζητήσει πώς να διακονήσει σε γκέι και λεσβίες, μαζί με άλλα θέματα που απασχολούν τους «μοντέρνους» καθολικούς. Σε αυτή τη σύνοδο ο πάπας δήλωσε : «Ο Θεός δεν φοβάται τα καινούργια πράγματα. Γι” αυτό συνεχίζει να μας εκπλήσσει, ανοίγοντας τις καρδιές μας και καθοδηγώντας μας με απίστευτους τρόπους.».

Ένας πολύ γνωστός θρησκευτικός αρθρογράφος ειδικός για το Βατικανό, ο Jonh Thavis, έγραψε το εξής ενδεικτικό για τις προθέσεις του Πάπα: «Ο Πάπας Φραγκίσκος τοποθέτησε την εκκλησία σε ένα καινούργιο μονοπάτι, με ένα στυλ ευαγγελισμού, το οποίο είναι λιγότερο συγκεντρωμένο στο δόγμα και με περισσότερη θέληση να δεχτεί ανθρώπους ανεξαρτήτως της κατάστασής τους». Όπως φαίνεται το Βατικανό έχει τώρα στόχο να κάνει τα πάντα για να προωθήσει την μια Παγκόσμια Θρησκεία και την ΝΤΠ».

Όλα αυτά που εκπροσωπεί πριν από λίγα χρόνια κρίθηκαν ένοχα για υποθέσεις εμπορίας παιδιών, βιασμούς και φόνο. Πέντε δικαστές διεθνούς κοινού δικαίου στις Βρυξέλες αποφάσισαν ότι τα εγκλήματα αυτά προέκυψαν το 2010. Μέχρι τον περασμένο Μάιο πάνω από 48 μάρτυρες ήρθαν να καταθέσουν για τις δραστηριότητες του κατηγορούμενου ως μέλη της λατρευτικής κοινότητας του 9ου Κύκλου «Σατανικής Θυσίας Παιδιών». Ο ένατος κύκλος Σατανικής Θυσίας Παιδιών λέγεται ότι έκανε θυσίες σε ρωμαιοκαθολικούς ναούς στο Μοντρεάλ, Νέα Υόρκη, Ρώμη, Παρίσι, κ.ο.κ. Συγκεκριμένα έφηβοι απάγονταν από την μαφία, τους έγδυναν, τους βίαζαν, τους κυνηγούσαν και τους σκότωναν. Αυτό είναι το…«ευλογημένο» Βατικανό!

Όλα αυτά τα «λίγα», γιατί τα ξένα μπλογκς «βουίζουν» από τα «κατορθώματα» του Πάπα και του περιβάλλοντος του, τι άλλο παρά μας δείχνουν ποιος είναι και ποιο είναι το έργο του. Το έργο της προετοιμασίας της έλευσης του.. «Σκότους»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΕπαληθεύεται η προφητεία του Παΐσιου για τη ΡωσίαNext PostΎφεση από τα μέτρα προβλέπει η Eurobank!