ο γεροντασ νεκταριοσ ο αγιορειτησ απο

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ…


Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε, σ’ ευχαριστούμε που φώτισες τα αριστερά και τα δεξιά παιδιά Σου και από κοινού κατέκτησαν αυτήν την ιστορική και (έπειτα θα αποδειχθεί) πνευματική ΝΙΚΗ.

Δεν είναι μόνο η διαφορά στα ποσοστά που κάνει τη ΝΙΚΗ μεγάλη, αλλά είναι η σοβαρότητα του γεγονότος (ερωτήματος) και οι συνθήκες βίας που ασκήθηκαν ανέντιμα από τα εχθρικά μέσα ενημερώσεως στη συνείδηση του πονεμένου λαού μας, για να φοβηθεί, να απελπιστεί και να παραδοθεί αμαχητί στη συνομωσία των εκμεταλλευτών της Δύσεως. Άρα αυτή η νίκη είναι πύρεια.

Τα δεξιά και αριστερά παιδιά του Ιησού Χριστού μας έκαναν την υπέρβασή τους, η οποία θα είναι κομβικό σημείο αναφοράς από τις επόμενες γενεές των Ελλήνων έως συντελείας του αιώνος.

Η υπερβατική απόφαση του ΟΧΙ δείχνει πνευματική κατάσταση υψηλή. Όμως η ροπή του λαού μας τα τελευταία χρόνια προς την πολυσχιδή αμαρτία (σοδομισμός, ανωμαλία, μοιχεία, πορνεία, ναρκωτικά, εκτρώσεις, διαλυμένες οικογένειες, απώλεια των αρετών του γένους ημών και αποδοχή των συνηθειών ζωής από τη Δύση) αποδεικνύουν ότι πιάσαμε πνευματικό «πάτο».

Ερώτηση: Από πού πήρε δύναμη αυτός ο εν παραλυσία λόγω των αμαρτιών λαός και έκανε αυτή την ΑΝΑΤΡΟΠΗ προς το καλό και αγαθό;

Απάντηση: Υπεύθυνη γι’ αυτό το θαύμα είναι η «πανίσχυρος δεξιά του Υψίστου Ιησού Χριστού μας».

Απόδειξη: Θα χρησιμοποιήσω και πάλι και ποτέ δε θα κουραστώ να χρησιμοποιώ το μεγάλο αστέρι μας στον ουρανό Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως. Ο Άγιος μας φωτισμένος από το Πνεύμα το Άγιο είπε ότι: «Ο Θεός από καταβολής κόσμου εδημιούργησε το γένος των Ελλήνων για να γίνει διδάσκαλος της ανθρωπότητος». Δεν είναι λοιπόν το θέμα ότι εμείς αξίζουμε, αλλά ότι ο Δημιουργός του σύμπαντος κόσμου μας ΕΠΕΛΕΞΕ. Αφού μας επέλεξε, όποτε κινδυνεύουμε μας σώζει, όπως τώρα. Η επιτυχία λοιπόν του ΟΧΙ δεν οφείλεται στα αντιμνημονιακά κόμματα, που και αυτά έπαιξαν το θετικό ρόλο τους, αλλά στην ευλογία του θέλοντος Χριστού.

Ο ευσεβής και ηρωικός λαός μας στη διάρκεια των χιλιετηρίδων και πάλι και πολλάκις, εχαροποίησε τον Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου ποιώντας το θέλημά Του, το ίδιο θα κάνει και τώρα ο λαός μας σε λίγο χρόνο, όταν αρχίσει η πνευματική του ανάταση. Αυτή αναμένεται να εκδηλωθεί με την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας μετά την επιστροφή της Βασιλεύουσας, όπως μας έχει αποκαλύψει ο Άγιος Παίσιος. Θα αρχίσει όμως να γίνεται φανερό από την αρχή των επιτιμίων που θα ζήσει ο ελληνικός λαός στο εγγύς μέλλον.

Η συνοχή του έθνους ετοιμάσθηκε από τον Θεό

Άλλο ένα παράδοξο θαύμα εμπεριέχεται στη νίκη του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Οι αλληλοσπαρασόμενοι έως χθες αριστεροί και δεξιοί, ομονόησαν ξαφνικά και από κοινού έδωσαν την ΠΕΙΡΙΑ ΝΙΚΗ.

Αυτό που δεν έκανε η Εκκλησία αμέσως μετά τη λήξη του εμφυλίου για να μονιάσουν και αγαπήσουν δεξιοί και αριστεροί και το έθνος να πορευθεί εν ειρήνη, γιατί πάντοτε η επίσημη Εκκλησία ήταν κλασική οργάνωση των δεξιών κομμάτων (ΕΡΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), έως και σήμερα που η Διοικούσα Εκκλησία πήρε θέση υπέρ των νέων Γερμανών Καρλομάγνων, το έκανε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Δηλαδή ευλόγησε τα παιδιά του, χωρίς να παραβιάσει το αυτεξούσιο κανενός (τί μεγαλείο έχουν οι ενέργειές Του) να ομονοήσουν και ομονόησαν, όχι μόνον τα δύο ΚΚΕ όπως θα λέγαμε παλαιότερα, μεταξύ τους και με τους ΑΝΕΛ (δημοκράτες δεξιοί), αλλά τα ΚΚΕ με την άκρα δεξιά. Λίγο το ‘χετε;

Ας προσέξουν πάρα πολύ καλά αυτοί που για ψύλλου πήδημα άρπαζαν την ευκαιρία και εις ανάμνηση αδικιών της μιας ή της άλλης παρατάξεως που διεπράχθησαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, αλληλοεσπαράσοντο στα ΜΜΕ και περνούσαν την κακία του εμφυλίου και στις επόμενες γενιές, χωρίς αυτός να έχει ποτέ τελειωμό. Προσέξτε, γιατί αυτή η σύγκληση αντιθέτων ιδεολογιών αλλά κοινών προαιρέσεων στο ΟΧΙ είναι σχέδιο και ενέργεια Θεού. Μη γίνεστε θεομάχοι, προστατέψτε την εθνική συνοχή. Ο Θεός μας θέλει όλους ενωμένους.


Λίγα πατερικά και πατριωτικά λόγια για τους αδελφούς μας που πλανήθηκαν και ψήφισαν ΝΑΙ

Αν αγαπητοί μου αδελφοί, αναγνώσετε το κείμενο, που προηγείται, έχετε ήδη στο χέρι την απάντηση στην αντιορθόδοξη και αντιπατριωτική ψήφο σας.

Τρανά αποδεικνύεται ότι η Χάρις του Θεού μας επεσκίασε, δυνάμωσε, ένωσε και ανέδειξε τις προαιρέσεις των Ελλήνων που ήταν υπέρ του ΟΧΙ.

Μη μένετε στο λογισμό ότι πράξατε άριστα με το ΝΑΙ, γιατί η κατάσταση η δύσκολη για όλους μας που αρχίζει τώρα, θα σας οδηγήσει με την προπαγάνδα από τη Δύση μέσω των εδώ δορυφόρων τους, στη θεομαχία. Διαβάστε σας παρακαλώ με περισσότερη προσοχή αυτά που ακολουθούν.

Την εννοείτε όταν λέγεται ότι ο Θεός επέτρεψε κάτι κατά παραχώρηση ή κατά ευδοκία; Παραχωρεί ο Θεός να γίνει κάτι που κατά την πανσοφία Του δεν πρέπει να γίνει γιατί του το ζητούν αναρίθμητες προαιρέσεις παιδιών που είναι σε πλάνη. Αφήνει να τρέξει αυτή η επιθυμία των παιδιών Του ο Θεός να αποτύχουν τα παιδιά Του και λόγω της αποτυχίας να καταλάβουν το λάθος των και έτσι να επιστρέψουν στο Θεό εν μετανοία και να τον παρακαλέσουν να τους δείξει το θέλημά Του πλέον. Ο Θεός επιτρέπει να γίνει κάτι κατά ευδοκία, όταν κατά την πανσοφία Του προγραμματίζει από την αρχή την σωτηριολογική έκβαση του γεγονότος που ευλογεί. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε σωτηρία. Στην πρώτη λόγω μετανοίας και επιστροφής προς τον Θεό και στη δεύτερη λόγω πίστεως και υπακοής στο θέλημά Του από την αρχή.

Ας επιστρέψουμε στα καθ΄ημάς. Ο Άγιος Νεκτάριος σας θυμίζω ότι είπε «Ο Θεός μας επέλεξε ως γένος να κάνουμε το θέλημά Του». Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης μας είπε ότι «λόγω του πλήθους των αμαρτιών μας, ο Θεός επειδή θέλει να μας σώσει και εν μετανοία να εκτελέσουμε το θέλημά Του, κατ΄ευδοκία θα επιτρέψει πείνα ολίγων μηνών». Μας έχει περιγράψει και το αποτέλεσμα. Θα είναι λαμπρό. Ένα μεγάλο πλήθος Ελλήνων που τώρα είναι κολλημένο στην αμαρτία θα μετανοήσει. Το λίμα του 2,5% των εν μετανοία Χριστιανών που είναι σήμερα θα γίνει περισσότερο από 20% και όχι μόνο αυτό, αλλά και οι μοναχοί και μοναχές που θα αναδειχθούν από αυτή την μετάνοια θα είναι καλύτεροι από εμάς τους τωρινούς μοναχούς. Βλέπετε τι μας αποκαλύπτουν οι Άγιοι; Βλέπετε ενδιαφέρον και αγάπη Χριστού για το γένος ημών των Ελλήνων Ρωμιών;

Αν δεν λάβετε σοβαρά αυτά που μόλις αναγνώσατε και όταν αρχίσει η πείνα, πηγαίνετε και ονειδίζετε τους αδελφούς μας που ψήφισαν ΟΧΙ, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την πείνα, τότε καταδικάζετε τον εαυτό σας δύο φορές.

1)Γίνεστε θεομάχοι, γιατί ο Θεός ευδόκισε την πείνα για την σωτηρία μας και

2)Ο Ιησούς μας, μας είπε ότι αν κάποιος ονειδίσει ένα των μικρών τούτων αδελφών μου, τον συμφέρει να δέσει στο λαιμό του ένα λίθο του μύλου και να πέσει στη θάλασσα.

Επιστρέψτε αδελφοί μου γρήγορα στο ποίμνιο του Χριστού, απομακρυνθείτε από την αίρεση των νέων Καρλομάγνων. Πιο απλά, ελάτε με τους τσολιάδες, εγκαταλείψτε τους Γερμανοτσολιάδες. Αμήν. Αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε και τους πνευματικούς σας, που σας είπαν να ψηφίσετε ΝΑΙ, να το πράξετε αμέσως, γιατί είναι ανόσιοι. Θα σας τρελάνουν αν μείνετε μαζί τους. Είναι βαριά άρρωστοι με την ασθένεια του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας. Δεν έχουν χάρη Θεού για να διακρίνουν το καλό της Πίστεως και της πατρίδας. Γι’ αυτό σας οδήγησαν στο δοσιλογικό ΝΑΙ.

Αγαπημένε μου Ιησού Χριστέ, σε παρακαλώ πρόσθε Πίστη και δύναμη στους πάσχοντας Έλληνες για να αντέξουν στα δύσκολα και δώσε ειλικρινή και μακροχρόνια μετάνοια και τη σωτηρία των ψυχών αυτών. Σε ευχαριστώ.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός

και η Υπεραγία Μητέρα Του

η επονομαζομένη

Παναγία Αρβανίτισσα

να σας ευλογούν.

Γέρων Νεκτάριος Μοναχός

Αγιορείτης

geron-nektarios-o-agioritis


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΌλα τα Ελληνικά Χαρτονομίσματα σε δραχμές που κυκλοφόρησαν στην Ιστορία.Next PostΣενάριο ρήξης ή Grexit την Κυριακή ανήμερα της πρώτης εορτής του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ