οι γονείς του βαγγέλη ζητούν από όλους

Οι γονείς του Βαγγέλη ζητούν από όλους σιωπή τις πρώτες ημέρες του πένθους


Δηλώνουν σίγουροι ότι δικαιοσύνη και αστυνομία θα καταδικάσουν τους ενόχους και θα δικαιώσουν τους αθώους – Για πρώτη φορά ομολογούν ότι ο 20χρονος υπέστη σωματική και ψυχολογική βία

Σιωπή, όπως αυτή με την οποία «ο Βαγγέλης αντιμετώπισε την ψυχολογική και σωματική βία όλο αυτό το διάστημα» ζητούν με επιστολή τους οι γονείς του 20χρονου Κρητικού ο θάνατος του οποίου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

 Αφού ευχαριστούν όλη την Ελλάδα «για τη στήριξη και την απλόχερη συμπαράσταση» καλούν τους πάντες να σκεφτούν την ευθύνη τους απέναντι σε οποιαδήποτε φαινόμενα βίας, ψυχικής ή σωματικής.

Εκφράζουν, επίσης, την εμπιστοσύνη τους σε Δικαιοσύνη και Αστυνομία ότι θα καταδικάσουν τους ενόχους και θα δικαιώσουν τους αθώους.


«Εμείς που βρεθήκαμε στη θέση αυτή «που άλλος να μην βρεθεί», ζητούμε από όλους που σέβονται την μνήμη του Βαγγέλη να συμβάλουν με τις πράξεις τους στην καταδίκη και την εξάλειψη όλων των μορφών βίας που θα μπορούσαν να οδηγήσουνε τα παιδιά μας σε απόγνωση και ενδεχομένως σε τραγικά αποτελέσματα» καταλήγουν στη συγκλονιστική επιστολή τους.

 

Διαβάστε την επιστολή εδώ

 

Πηγή

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΑναψυκτικά διαίτης για επίπεδη κοιλιά; Μάλλον όχι…Next PostΗ φράση πίσω από την οποία κρύφτηκε η Γερμανία για να μην καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις