λαβαμε επιστολη με αποκαλυψεισ φωτια

ΛΑΒΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!!ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ Κ.Κ. ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS

Λόγω επιδεινώσεως της διεθνούς καταστάσεως, αποφάσισα να επανακυκλοφορήσω την ανοιχτή αυτή επιστολή προς Πλανητάρχες.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Εξοχότατοι κύριοι Πρόεδροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,

———————————————————Με όλον τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το πρόσωπόν Σας, αυτά που θα σας πω, φοβούνται οι πολιτικοί της Γης, πιόνια και μαριονέτες δικά Σας, να σας πούνε.

Επειδή δεν έχω άλλον τρόπο να σας συνετίσω, αυτό το έργο το αφήνω στον Πανάγαθο ΘΕΟ.

Εάν δεν διαγράψετε το επαχθές και παράνομο ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, εμείς οι Έλληνες σε περίπτωση πολέμου, θα στηρίξουμε τη ΡΩΣΙΑ και τον ΠΟΥΤΙΝ!!!

Οι κατά τόπους πολιτικοί ορντινάντσες, Σας αφήνουν στο σκοτάδι με κολακείες, για να έχουν την εύνοιά σας,- γιαυτό πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο,- φοβούμενοι είτε διακοπή της κομματικής και προσωπικής χρηματοδότησης, είτε ανατροπή με απώλεια της εξουσίας, είτε προσωπικές δολοφονίες. Φοβούνται την οργή σας, οι μαριονέτες!!!

Απογοητευμένος από τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και από τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους πολιτικούς ηγέτες-μαριονέτες, απευθύνομαι σε εσάς, αφού εσείς είσθε η μόνη πηγή εξουσίας στο πλανήτη, και δύνασθε σαν πραγματικοί Κοσμοκράτορες και Πλανητάρχες να αναστείλετε και καταστείλετε τη δυστυχία και την εξαθλίωση των λαών.

Ο ένας από εσάς έχει πιάσει όλο το χρυσό του πλανήτη, όλες τις τράπεζες, και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γης, και ο άλλος την παγκόσμια ενέργεια, με δικές του όλες τις διεθνείς εταιρίες υδρογονανθράκων.

Όλοι οι λαοί στον πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς οι δύο, και η παρέα σας, είσθε οι πραγματικοί Πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Παντοκράτορες στο πλανήτη Γη, αλλά και στο διάστημα, και μόνο τα ΜΜΕ φαίνεται να το αγνοούν, αφού ομιλούν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, και στην Ε.Ε. τη Μέρκελ. Αμφότεροι ΟΒΑΜΑ & Μέρκελ, εκτελούν τις εντολές σας.

Μερικοί αφελείς ή απληροφόρητοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και ΜΜΕ, ομιλούν-γράφουν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, έχουν βαθιά μεσάνυχτα ή το πράττουν σκοπίμως, για να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό. Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. απλώς εκτελούν τις εντολές σας.

Τώρα τελευταία τα έχετε βρεί «σκούρα» από την άλλη υπερδύναμη τη ΡΩΣΙΑ.

Ευτυχώς για το πλανήτη που υπάρχει ο ΠΟΥΤΙΝ & ΡΩΣΙΑ, αλλιώς θα είμαστε όλοι δούλοι και σκλάβοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.

Η διοικούσα ομάς του Βατικανού και της Ορθοδοξίας, συμπλέει με τις επιθυμίες σας, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την Ισλαμική λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι «σκάβουν το λάκκο» της Χριστιανοσύνης, αλλά αυτό θέλετε και ΕΣΕΙΣ!!!

Μπορούμε να πούμε ότι είσθε ακόμη και διαπλανητικοί Κοσμοκράτορες, επομένως ο τίτλος των Κοσμοκρατόρων σας πηγαίνει «γάντι» που λέει ο λαός.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. , αλλά και όλοι οι πολιτικοί των ΗΠΑ, είναι πιόνια σας.

Έχετε στελεχώσει όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης, με στελέχη προερχόμενα από μία και μόνο ειδική στο είδος εθνότητα του πλανήτη. Τίποτε δεν αφήσατε. Όλα και όλους τους βάλατε στο χέρι, λέει ο λαός.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, απευθύνομαι σε σας, αφού εσείς είσθε οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.

Όταν ήμουν νεαρός άκουγα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τη φανταζόμουνα ότι θα έφερνε την ευτυχία και ευημερία στους λαούς της Γης, μακριά από τους φαύλους και εφιάλτες πολιτικούς, και εσάς σας έβλεπα σαν ευεργέτες της ανθρωπότητας, καθήμενους στο θρόνο της

δόξης της μεγαλειότητος, και της αγάπης των ανθρώπων του πλανήτη.

Φανταζόμουνα τη Παγκοσμιοποίηση σαν τον επίγειο παράδεισο, όπου όλοι οι λαοί θα ζούσαμε μέσα σε μια αληθή δημοκρατία, γεμάτη ευημερία και δικαιοσύνη.

Η πολιτική προπαγάνδα εμφάνιζε τη Ν.Τ.Π. της οποίας ηγείσθε, σαν μια «πανάκεια», δηλαδή το μέσον επιλύσεως οποιουδήποτε προβλήματος, σαν το μοναδικό φάρμακο διά «πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακίαν», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία.

Τώρα που μεγάλωσα είδα ότι αυτά τα όνειρά μου ήταν απατηλά.

Αντί του Παραδείσου είδα να φέρνετε στην ανθρωπότητα τη Κόλαση, και τους πολέμους με τους σφαγείς Τζιχαντιστές του ISIS-ISIL το οποίο ιδρύσατε.

Αντί να φροντίζετε για την ευτυχία και ευημερία των ανθρώπων-υπηκόων σας, φροντίζετε για τη δυστυχία και τη καταστροφή των.

Τέτοια Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση, να μας λείπει, δεν τη θέλουμε.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Όλα τα παρακάτω γράφονται με ανιδιοτέλεια, με αντικειμενικότητα, χωρίς υστεροβουλία, αιρόμενος υπεράνω καταστάσεων, αντικατοπτρίζουν δε, την ζέουσα πραγματικότητα.

1.- Συγκεντρώσατε όλο το πλούτο του πλανήτη στα χέρια σας, στις εταιρίες σας, και στις τράπεζές σας, για να κατακτήσετε δικτατορικά τη παγκόσμια εξουσία και κυριαρχία.

2.-Φοβάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού τα χέρια σας στάζουν αίμα από τους πολέμους, και τις αρπαγές του πλούτου των λαών της Γης.

Εδώ ταιριάζει η ρήση των γραφών, «Α, δε ητοίμασας τίνι έσται»;;; Ο Μεγαλοδύναμος ΘΕΟΣ κάτι σας ετοιμάζει, για να σας τιμωρήσει, και εσείς δεν το βλέπετε………………

3.- Δεν αφήνετε άλλο κράτος με ορυκτό ή ενεργειακό πλούτο, να ευημερήσει, και να αναπτύξει την οικονομία του, αλλά σαν αρπακτικά ζώα, ερπετά, και όρνεα, ορμάτε με όλας τας γνωστάς μεθόδους των σαράφηδων, και τοκογλύφων τσιφούτηδων, να το κατασπαράξετε.

4.- Τοποθετείτε σε κάθε κράτος πολιτικούς υπαλλήλους σας, πιόνια και μαριονέτες, πρόθυμους και υπάκουους να εκτελέσουν τις εντολές σας, (έναντι τιμήματος-«λαδώματος»), οι οποίοι πάντοτε είναι αρπακτικά εναντίον των υπηκόων σας, για να φανούν αρεστοί σε σας.

Βέβαια οι λαοί, παρασυρμένοι από τη προπαγάνδα των «λαδωμένων» από εσάς ΜΜΕ, ψηφίζουν τους εκλεκτούς σας, γιαυτό είμαστε υπεύθυνοι για τη κακοδαιμονία μας.

5.- Διοικείται όλο τον κόσμο με συμβούλους «δεξαμενές σκέψεως», «Think Tanks», (στελεχωμένα με υμέτερα στελέχη), οι οποίοι δεν τολμούν να εκφέρουν άλλη γνώμη διαφορετική από τις επιθυμίες σας, αν και δεν διαθέτουν τοιαύτην.

6.- Όταν η δημοκρατία σε κάποιο κράτος δεν υπακούει στα κελεύσματά σας, την ανατρέπετε και φέρνετε είτε δικτατορία, είτε κεκαλυμμένη δημοκρατία με δικούς σας πολιτικούς, ορντινάντσες, πιόνια & μαριονέτες.

Έτσι όμως όλοι οι απελπισμένοι λαοί της Γης, ξεσπούν την οργή τους με αναθέματα στο όνομά σας!!!

Σας αρέσει αυτό;;; Δεν νομίζω!!!

7.- Κυβερνάται το πλανήτη με μυστικές λέσχες, βλέπε λέσχη Bilderberg, Μασονία, Τριμερής επιτροπή, Illuminati, Κρανία & Οστά, κ.λ.π. τις οποίες επανδρώνετε με λαομίσητες, μη δημοφιλείς προσωπικότητες.

8.- Δημιουργείτε τοπικούς πολέμους, ή εμφυλίους πολέμους, όπου και όπως σας συμφέρει, βλέπε, Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, κ.λ.π. ανατρέποντας κυβερνήσεις, τοποθετώντας μαριονέτες, για τη προώθηση των συμφερόντων σας, και των πολιτικών σας, για τη κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας.

Μέχρι σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο οδηγείτε την ανθρωπότητα, με σκοπό να δολοφονηθούν 6 δις. άνθρωποι, ώστε να επιζήσουν οι εκλεκτοί σας, και εσείς να κατακτήσετε τη παγκόσμιο κυριαρχία!

9.-Χρεοκοπείτε Κράτη, με ότι αυτό συνεπάγεται, με παράνομες μεθόδους. (Βλέπε Ελλάδα, Αργεντινή) κ.λ.π.

10.-Διαγράφετε χρέη κρατών (Γερμανία), ανάλογα με τα συμφέροντά σας, ενώ άλλα κράτη τα αφήνετε να στενάζουν από τα παράνομα, δόλια, επαχθέστατα, και αέναα δάνεια-χρέη.

11.- Η πολιτική ηγεσία Ε.Ε., & ΗΠΑ, και άλλων κρατών, είναι διορισμένα πιόνια δικά σας, και εκτελούν τις εντολές σας. Βέβαια οι λαοί τους ψηφίζουν, αφού δεν έχουν άλλη επιλογή!

12.- Κάνετε νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα, μέσω Η/Υ σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν!!!

13.- Ειδικά στην Ελλάδα εγκαταστήσατε πολιτικούς μαριονέτες, και βυθίσατε τη χώρα σε μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, διά της μεθόδου της σκανδαλώδους και δόλιας δανειοδοτήσεως της χώρας, δημιουργώντας ένα δόλιο και αέναο χρέος, μέσω της ΕΛΣΤΑΤ.

Σε μια από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, βρέθηκε η Ελλάς, με τις χειρότερες κυβερνήσεις στην ιστορία της.

Βλέπετε δεν υπάρχει ηγέτης να εφαρμόσει τον αρχαίο νόμο της «Σεισάχθεια», αλλά και αν υπάρξει θα τον δολοφονήσετε.

14.- Κυβερνάτε τη χώρα μας με Μνημόνια και Ρατσιστικούς νόμους.

Ο ρατσισμός των μνημονίων δρα εναντίον των Ελλήνων.

15.- Εφαρμόζεται το ρατσισμό του «δόγματος του Σόκ», της σχολής του Σικάγου, εναντίον των Ελλήνων.

Σήμερα ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι εκείνος εναντίον των Ελλήνων.

Η παραγωγή νόμων που φιάχνουν οι Σιωνιστές Γερμανο-Εβραίοι του Ύπατου Αρμοστού, και τους ψηφίζουν τα προδοτικά κόμματα στη βουλή, μας ενοχλεί βαθύτατα, και σκλαβώνει τον ιστορικό λαό των Ελλήνων, με τον πανάρχαιο πολιτισμό, και την Ιστορία.

16.- Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, μας έχετε «αλλάξει τα φώτα», λέει ο λαός. Κλέβετε ΕΣΕΙΣ τα χρήματα από τις τράπεζες, και καλούμεθα εμείς ο φτωχός λαός να τις σώσουμε!!!

Έλεος πια, εμείς θα χρηματοδοτούμε τις τράπεζες σας;;;

17.- Εμείς οι Έλληνες ζούμε σε καθεστώς ομηρίας. Προβαίνετε σε κλοπή των συντάξεων, αφού από το ένα χέρι μας τις δίνετε ψαλιδισμένες και «κουρεμένες», και από το άλλο χέρι μας τις παίρνετε με τους φόρους και χαράτσια. Ακολουθείτε οικονομική πολιτική σαράφικου.

Εφαρμόζετε οικονομικό και πολιτικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

18.- Εμείς οι Έλληνες ζούμε σήμερα σε ένα οικονομικό και πολιτικό ολοκαύτωμα, με τον οικονομικό ρατσισμό που εφαρμόζετε εναντίον μας.

Είδατε ότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε ορυκτά,(ΧΡΥΣΟ), αλλά και σε ενεργειακά κοιτάσματα, και σπεύσατε σαν αρπακτικά-γύπες, να τα αρπάξετε.

19.- Αφήσατε τη Σαουδική Αραβία, και άλλες χώρες του Κόλπου, να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό τους πλούτο, και να ευημερήσουν, και δεν επιτρέπετε στην Ελλάδα, μια ιστορική χώρα, που σας έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, που σας πρόσφερε τις επιστήμες και τέχνες, να προκόψει ώστε να θρέψει το λαό της.

20.- Η δική μας Ελλάδα δεν είναι αποικία σας, παρόλο ότι οι πολιτικοί μας είναι πιόνια σας.

Κάνετε λάθος! Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. Υπάρχουν και αλλού προστάτες…………..

Σε αυτήν την Γη, την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.

21.- Κάνετε διακρίσεις στη διαχείριση των λαών, ανάλογα με τις φιλικές σας διαθέσεις. Άλλους ευνοείτε, και άλλους καταδικάζετε.!

22.- Στη χώρα μας όλα τα έσοδα του κράτους ρέουν στα ταμεία σας.

Μέχρι τις συντάξεις των φτωχών γερόντων ενθυλακώνετε με φόρους και χαράτσια, φτάνει να είναι σε Ευρώ. Τόσο άπληστοι είστε. Καταστρέψατε το σύστημα μισθών και συντάξεων. Καταστρέψατε το σύστημα παιδείας. Καταστρέψατε το σύστημα υγείας.

23.- Φέρατε εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαφορετικής κουλτούρας από τον πολιτισμό του Ελληνισμού, και καταστρέψατε τη πατρίδα μας. Γιατί δεν πάτε λαθρό στη Γη των προγόνων Σας, να δείτε πόσο πονάει;;;;;;;;;

Όλα αυτά τα πετύχατε με τη βοήθεια εθνοπροδοτών και εθνομηδενιστών πολιτικών υπαλλήλων σας.

24.- Όλα αυτά τα κάνατε για να αρπάξετε τον ορυκτό και ενεργειακό μας πλούτο, αλλά και για λόγους γεωπολιτικής. Δημιουργήσατε τέτοια οικονομική και πολιτική κατάσταση, που δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα για τις ερχόμενες γενεές.

25.- Υπό τη προεδρία Σας, η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, συντελεί και συνεργεί στη γενοκτονία, στον αφελληνισμό, και τελικά στο διαμελισμό της Ελλάδος.

Φθάσατε μέχρι το σημείο να αρπάζετε και τα σπίτια μας, διά των πλειστηριασμών, σαν κοινοί σαράφηδες και τοκογλύφοι τσιφούτηδες!!!.

26.- Τέτοια αρπακτικά είσθε. Πέφτετε πολύ χαμηλά από την απληστία σας. Μη ξεχνάτε ότι ζήσαμε και εμείς το δικό μας ολοκαύτωμα από τους Ναζί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, όπως εσείς, όπου χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, πολεμώντας τους Ναζί στο πλευρό σας. Αν και οι ΝΑΖΙ ήταν δημιούργημα δικό σας, όπως οι σημερινοί ISIS-ISIL.

Εμείς οι Έλληνες σώσαμε στη κατοχή χιλιάδες δικούς σας από τη καταδιωκτική μανία των Ναζί, με κίνδυνο της ζωής μας, και σήμερα μας προσφέρετε «αντί του μάνα χολήν»…

27.- Οδηγήσατε τη χώρα μας σε δόλιο, αέναο, δανεισμό, συνεργεία προδοτών πολιτικών. Αυτοί που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ «τα έφαγαν» ΜΑΖΙ με ΕΣΑΣ λέει ο λαός.

28.- Τα δάνεια επέστρεφαν σε ΕΣΑΣ, εσείς τα «φάγατε»…

29.- Τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις πάνε όλα στα τοκοχρεολύσια των δανείων ΣΑΣ. Τώρα είμαστε χώρα υποταγμένη, αποικία, και προτεκτοράτο σας. Έλληνες υποταγμένοι στους Γερμανούς, πρώην δολοφόνους σας.

30.- Δημιουργήσατε ένα χρέος για τη χώρα μας ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Η μόνη θεραπεία είναι η διαγραφή του χρέους, ή αλλιώς ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Το δικό σας Δ.Ν.Τ. τώρα ομολογεί ότι το πρόγραμμα που έδωσε ήταν ΛΑΘΟΣ, όμως αρνούνται να το διορθώσουν με «Σεισάχθεια», λες και θα χάσει «η Βενετιά βελόνι», λέει ο λαός.

31.- Χρειάζεται αναδιάρθρωση και διαγραφή του χρέους. Τα μνημόνια είναι λάθος συνταγή. Το χρέος δεν «σβήνει» με νέο χρέος, με νέο δανεισμό.

32.- Το λάθος που έγινε σκότωσε τους Έλληνες, εκτός εάν αυτό είναι που επιθυμείτε και επιδιώκετε.

Τους νόμους και τα μνημόνια τους φτιάχνουν οι ξένοι (μαριονέτες σας),και τους ψηφίζουν αβλεπί οι «Έλληνες» βουλευτές πιόνια σας.

33.- Φιάχνετε βουλευτές για να ψηφίζουν τα Μνημόνιά σας.

34.- Για τη μετανάστευση της νεολαίας της Ελλάδος, για τη βίαιη λαθρομετανάστευση εγχρώμων εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, ευθύνεται η δική σας πολιτική, με τα προγράμματά της.

35.- Το χρέος είναι ΜΗ βιώσιμο, και πρέπει τα ανθρωποειδή πιόνια σας, «οικονομολόγοι της πεντάρας» να το αναδιαρθρώσουν, και να το διαγράψουν.

36.- Αυτά που κάνετε στην ανθρωπότητα, ούτε ο ΜΩΫΣΗΣ δεν τα θέλει. Ο ΜΩΫΣΗΣ θα σας τιμωρήσει, όπως τιμώρησε τους αρχαίους αδελφούς ΣΑΣ στην έρημο, τότε με την έξοδο…………

37.- Οδηγείτε την ανθρωπότητα σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό Πόλεμο. Ο ΘΕΟΣ θα σας τιμωρήσει διότι εξοντώνετε τα πλάσματά του, τα δημιουργήματά του.

Στη θέση σας, θα αναζητούσα την υστεροφημία. Αλήθεια, τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν φοβάστε τι θα γράψει για εσάς η παγκόσμια ιστορία;;; Αντί να επιδιώξετε να γίνετε λαοπρόβλητοι ηγέτες, με τις πολιτικές σας γίνατε διεθνώς λαομίσητοι.

Φαίνεται ότι συμβουλεύεστε τους σκληροπυρηνικούς της φυλής σας. (CFR).

Σε λίγα χρόνια θα απέλθετε από το μάταιο τούτο κόσμο. Όλος αυτός ο τεράστιος χρυσός που συγκεντρώσατε τι θα απογίνει;;; Θα πέσει στα χέρια μιας βάναυσης παγκόσμιας δικτατορίας. Ιδού λοιπόν τι πετύχατε!!! Μια αδίστακτη παγκόσμια δικτατορία, που οι λαοί του πλανήτη θα καταριούνται το όνομά σας.

Δεν σας ενδιαφέρει τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν σας αρκούν τα όσα «φάγατε»;;;

Τόσο άπληστοι τοκογλύφοι, τσιγκούνηδες, και τσιφούτηδες είσθε;;; Έλεος πια!!!

Αφήστε κάτι και για εμάς, να σας συχωράμε, όταν με το καλό απέλθετε για τις αγκάλες του Μαμωνά!!!

Γιατί με τις πράξεις σας, εκεί θα πάτε!!

Ο ΘΕΟΣ του ΜΩΫΣΗ δεν τα θέλει αυτά που κάνετε!!!

Φανείτε έστω και μια φορά ευεργέτες της ανθρωπότητας.!!

Όλοι οι λαοί του πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς, και οι υιοί σας, είσθε πίσω από τη δυστυχία μας.

Το κίνημά σας, για παγκόσμια δικτατορία, οι λαοί της Γης το ονομάζουν «Διεθνή απάτη».

Ο μεγαλύτερος ρατσισμός – μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων- είναι αυτός που γίνεται σήμερα εναντίον των Ελλήνων, με το ρατσιστικό νόμο που εφαρμόσατε.

Ότι έκαναν οι Ναζί σε εσάς, το κάνετε σήμερα εσείς σε εμάς τους Έλληνες. Ήδη με εντολές σας η Τρόϊκα των δανειστών-δυναστών, εφαρμόζει οικονομικό ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Τη λέξη «Ευγνωμοσύνη» δεν την γνωρίζετε;;; Χρωστάτε ευγνωμοσύνη στον Ελληνικό Λαό!!!

Αντί να φροντίσετε να γίνετε λαοπρόβλητοι παγκόσμιοι ηγέτες, και διεθνώς δημοφιλείς, προτιμήσατε δια της εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων, το μίσος των λαών του πλανήτη στο όνομά σας, και στο πρόσωπό σας. Προτιμήσατε να γίνετε διεθνώς λαομίσητοι.

Η αγάπη των ανθρώπων του πλανήτη, αξίζει περισσότερο από το χρυσό που έχετε συγκεντρώσει στα θησαυροφυλάκιά σας.

Αξίζει εδώ να αναφέρω την ιστορία του Βασιλέως των Ελλήνων της Φρυγίας ΜΙΔΑ, προς παραδειγματισμό, και σύνεση, μήπως βάλλετε Μυαλό.

Ο Βασιλεύς ΜΙΔΑΣ ζήτησε από το Διόνυσο τη δύναμη να μετατρέπει σε ΧΡΥΣΟ ότι και αν εγγίζει. Ο Θεός Διόνυσος του έκανε αυτή τη χάρη. Έτσι όμως κινδύνευσε να πεθάνει από τη πείνα και τη δίψα, αφού ότι άγγιζε γινόταν ΧΡΥΣΟΣ. Αυτό πάθατε και ΕΣΕΙΣ!! Τότε παρεκάλεσε πάλιν τον Διόνυσο, και γλίτωσε μόνο αφού, ακολουθώντας τη συμβουλή του Διονύσου, λούστηκε στα νερά του ποταμού Πακτωλού, ο οποίος από τότε περιέχει στη κοίτη του, ψήγματα και αποθέματα χρυσού.

Γιαυτό ο ποταμός Πακτωλός σήμερα έγινε συνώνυμο του πλούτου.

Ο Πακτωλός ποταμός σας ξέφυγε, πως έτσι;;;

Αυτό θα πάθετε και εσείς στη φήμη σας, και στην υστεροφημία σας, από την απληστία, και την ακόρεστη πλεονεξία για ΧΡΥΣΟ και εξουσία, που σας διακατέχει.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, σας συμβουλεύω, στο όνομα της καλής υστεροφημίας σας, να αφήσετε τη τύχη των λαών της Γης στα χέρια τους, αφήστε τον ορυκτό πλούτο κάθε κράτους στα χέρια των κατοίκων του για να επιζήσουν. Αρκετά φάγατε πια!!!

Τον ορυκτό αυτό πλούτο σε κάθε κράτος τον έδωσε ο Θεός-Δημιουργός, ώστε να επιζήσουν τα πλάσματά Του, και έρχεστε εσείς τώρα, και τον αρπάζετε μέσα από τα χέρια του Δημιουργού, σαν κοινοί λωποδύτες με τη δύναμη των όπλων, τα δώρα εκείνα του Θεού προς τους ανθρώπους-δημιουργήματά Του, για να επιζήσουν!!!

Ο Δημιουργός τα βλέπει όλα αυτά, εξοργίζεται, και κάποτε θα σας τιμωρήσει, είτε εν ζωή, είτε μετά θάνατον, «ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη, πόνος, και στεναγμός», ψάλλει η Μωσαϊκή θρησκεία σας.

Ερωτώ ο ΘΕΟΣ του Αβράμ, Ιακώβ, και Μωϋσή, που κατέταξεν την ψυχήν του συχωρεμένου ΡΟΚΦΕΛΕΡ;;; Πατρός & Υιού. Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για λογαριασμό της ψυχής του άσπλαχνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

Σταματήστε τη βαριά φορολογία, με τα χαράτσια, που επιβάλλει η Τρόϊκα, κατόπιν εντολών Σας, και αφήστε μας να ζήσουμε εν ειρήνη και ευημερία. Αρκετά «φάγατε» πια.

Πρώτα υπάρχουν οι ανάγκες του λαού, και ύστερα τα τοκοχρεολύσια των δόλιων αέναων δανείων με τα οποία μας σκλαβώσατε.

Σας καλούμε να διαγράψετε τα χρέη της Ελλάδος, όπως τα διαγράψατε στη Γερμανία, και σε άλλα κράτη.

Δεν μπορείτε σαν Παντοκράτορες να κάνετε διακρίσεις. Αυτό δεν είναι Δίκαιο. «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών θρησκεία και εκκλησία.

Ελπίζω να εισακουσθώ για το καλό της ψυχής σας. Αλήθεια δεν αναλογίζεσθε τι ψυχή θα παραδώσετε στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ- και Ιακώβ των Πατριαρχών σας.!!! Ψυχή επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γής. Όταν αποδημήσετε εις Κύριον ή εις Μαμωνά, οι Ραβίνοι στην εξόδιο ακολουθία σας, θα ψάλλουν, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι, μετά δικαίων ή αδίκων συναριθμήσαι».

Όμως αφού οι ψυχές σας είναι γεμάτες με χρυσό, δολοφονίες ανθρώπων, και άδικους κατακτητικούς πολέμους, πως θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ να σας σώσει και αναπαύσει «εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», στους κόλπους του;;;;

Ο Αρχι-Ραββίνος θα ψάλει στο κεφάλι του νεκρού ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι», άραγε θα εισακουσθεί από το ΘΕΟ του Αβραάμ, & Μωϋσή;;;

Ασφαλώς ο ΘΕΟΣ του Μωϋσή, θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων, οπότε σας περιμένουν μαύρες ημέρες, και ο Νοών Νοείτω…

Οι Μωϋσής, Αβραάμ, Δαυϊδ, και όλοι οι προφήτες του Ισραήλ, προσκυνούσαν τον ένα και μοναδικό ΘΕΟ, ενώ εσείς προσκυνάτε το ΣΑΤΑΝΑ.

Αυτό αποδεικνύεται με τις πράξεις σας!!!

Επάνω σε όλα αυτά, να υπολογίσετε το όνομα και τις αναμνήσεις που θα αφήσετε πίσω σας , στους κατοίκους αυτού του πλανήτη, και στη παγκόσμιο ιστορία, διότι ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ άφησε μαύρες αναμνήσεις για τους Λαούς.

Ελπίζω να συνετιστείτε όσο ακόμη είναι νωρίς.

Σας ζητώ να κάνετε την αυτοκριτική σας.

Επί τούτοις διατελώ,

Διάπειρος προς Κύριον τον Θεόν ικέτης και ευχέτης.

ΠΗΓΗ


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous PostΝομίζετε πως το κρέας από το σουβλάκι που τρώμε είναι ελληνικό; Για διαβάστε αυτό και φρίξτε…Next PostΜεγάλη προσοχή στον χαμηλό αιματοκρίτη: Πώς θα τον ανεβάσετε σωστά