κότεψαν οι τούρκοι σήμερα έφτασαν σ

«Κότεψαν» οι Τούρκοι σήμερα- Έφτασαν στο Αιγαίο και αυτό που είδαν τους γύρισε ΠΙΣΩ!

Μας ξανάρθε πάλι ο Τούρκικος Σχηματισμός με μισή ντουζίνα μαχητικά, αλλά σήμερα οι νευρικοί ήταν οι δικοί μας

και όταν τα πράγματα αγρίεψαν και η κηροζίνη άρχισε να βρωμάει στον αέρα και τα πράγματα στην εμπλοκή δυτικά της Λέσβου πήγαιναν στο χειρότερο έκαναν πίσω !Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι οι Τσαμπουκάδες της Λήμνου τους περίμενα οπλισμένοι στον αέρα και με τους διακόπτες στο …»ΟΝ” και έγινε αυτό που όλοι ξέρουμε οτι ο Τούρκος δεν αντέχει όταν βλέπεις κατάματα !

Τα έξι μαχητικά των Τούρκων προσπάθησαν και σήμερα να κάνουν το ίδιο με εχθές αλλά το Α/ΤΑ είχε στον αέρα ήδη Μαχητικά F-16 απο την Λήμνο οπλισμένα μέχρι τα μπούνια και οι Τσαμπουκάδες μπήκαν σε εμπλοκή μόλις οι Τούρκοι έκαναν την μία και μοναδική σήμερα Παραβίαση!Εν των μεταξύ τα Τούρκικα κατασκοπευτικά CN-235 που ξεκίνησαν από το DALAMAN όταν είδαν οτι βρώμαγε ο αέρας ανδρίλα την έκαναν γυριστή …Ούτε τα Ελικόπτερα που που πετούσαν στην περιοχή τόλμησαν να κάνουν το παραμικρό εκτός από κάτι Παραβάσεις πτήσεων και όχι Παραβιάσεις !Συμπέρασμα :


Εκτός από τον Άγιο και ο Αλλάχ θέλει φοβέρα και πολύ περισσότερο οι Τούρκοι που είναι μια ζωή μπαμπέσηδες …Ποτέ οι Τούρκοι δεν ήρθαν κατάματα ,ακόμη και το απαρχαιωμένο Ρώσικο SU – 24 το χτύπησαν απο πίσω και μπαμπέσικα !ΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 2α ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 5 (2 CN-235 & 3 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 8

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 1ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟΤα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

veteranos.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια
Previous Post«Βγήκα με δυο άντρες ταυτόχρονα. Και αυτό συνέβη»! Η αληθινή εξομολόγηση μιας μάλλον ανικανοποίητης κοπέλας!Next PostΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ασελγούσε στην 9χρονη στη Θεσσαλονίκη – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του…