εφαρμογή βρίσκει με πόσα άτομα έχει κά

Εφαρμογή βρίσκει με πόσα άτομα έχει κάνει σεξ ένας άνθρωπος

Όλοι θυμόμαστε με πόσα άτομα έχουμε κάνει σεξ. Μια εφαρμογή όμως έρχεται να υπολογίσει με πόσα άτομα έχει κάνει σεξ ο σύντφοφός σου και με πόσες οι σύντροφοι των συντρόφου σου …

Η εφαρμογή ονομάζεται Sex Degrees of Separation, βασίζεται στην κοινωνιολογική θεωρία των 6 βαθμών διαχωρισμού σύμφωνα με την οποία με κάθε άνθρωπο με τον οποίο συναντιόμαστε μας χωρίζουν περίπου 6 άτομα. Σκοπός της είναι να αποδείξει πόσο εκτεθειμένοι μπορεί να είμαστε σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, θεωρητικά πάντα, μιας οι προφυλάξεις στον έρωτα μειώνουν κάθε κίνδυνο έκθεσης. 

εφαρμογή βρίσκει με πόσα άτομα έχει κά


Τα νούμερα που προκύπτουν μπορεί να είναι εκπληκτικά.Κάποιος που έχει συνευρεθεί με 5 ανθρώπους ερωτικά μπορεί να αποδειχτεί ότι έχει εκτεθεί σε 1,5 εκ. ανθρώπους! 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια