εκτακτο κυκλώνουν και από αέρα τη ν λέ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυκλώνουν και από αέρα τη ν. Λέσβο…Εμπλοκές Οπλισμένων μαχητικών!


Οι Τοπικοί φορείς την νήσου ζητούν να κηρυχθεί η Μυτιλήνη και ο νόμος της Λέσβου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ή το καλύτερο θα ήταν σε κατάσταση πολιορκίας…

αφού το έδαφος έχει καταληφθεί απο δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και όχι μόνο!

Στο αίτημα αυτό η Κυβέρνηση των Αθηνών κωφεύει αφού δεν θέλουν να χαλάσουν τα μπάνια του λαού και τις εκλογές των άσχετων που το είδαν Κυβερνώντες!

Την ίδια ώρα που η Τουρκία αφού (κατέλαβε την Μυτιλήνη) και κατέστρεψε το λιμάνι της χωρίς να πέσει ντουφεκιά προσπαθεί να αποκτήσει και Αεροπορική υπεροχή στέλνοντας να μαχητικά της να εισβάλουν στο Ελληνικό ακόμα ελεγχόμενο FIR!

 Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν απο το Πολεμικό Αεροδρόμιο της Λήμνου και ενεπλάκησαν τρείς φορές αναχαιτίζοντας τα οπλισμένα F-16 των Τούρκων!
lesbos
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι στις 11: 10 ζεύγος Τούρκικων  μαχητικών αποσπάστηκε από το σχηματισμό που εκτελούσε πτήση περιφερειακά της νήσου Λέσβου  και προσπάθησε να εισβάλει απο Βορρά οπλισμένα Ελληνικά το αναχαίτισαν!
Την 11:15 η δεύτερη προσπάθεια των Τούρκων απο τη δυτική πλευρά της νήσου αποκρούστηκε αφού οι Έλληνες Χειριστές τους ακολουθούσαν κατά πόδας!
Στο  φεύγα η Τρίτη και τελευταία προσπάθεια των Τούρκων στην 11:30 από εισβάλουν από τη νότια πλευρά της νήσου συνάντησε την λυσσώδη αντίσταση των Ελληνικών Μαχητικών που έδειξαν ποιοι κάνουν κουμάντο στο Αιγαίο!
2015-9-01_agetha_ata_03
Για αυτό και είδαμε και κατά τον Αποχαιρετισμό του Α/ΓΕΕΘΑ απο τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας να του δίνει ώς ανάμνηση την Κάσκα των Πολεμιστών του Αιγαίου.
Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι Κυβερνώντες των 20 ημερών προσπαθούν να βρούνε μέτρα να ανακουφίσουν τους λαθρομετανάστες του Αιγαίου  μην γνωρίζοντες πόσοι απο αυτούς είναι ομάδες κρούσεως και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς!
Καθόλου περίεργο που σε κάθε εξέγερση των Λαθρομεταναστών πρωτοστατούν κάποιοι που το παίζουν η είναι Αρχηγοί!
590_97e151b5df79a5c80ad9f05dcefaa94c
Δε γνωρίζουμε τι πρόκειται να πράξει ο νέος Υπουργός Άμυνας που ήταν και χειριστής κάποτε και γνωρίζει πράγματα και θάματα αλλά δεν πιστεύουμε να τοποθετήθηκε μόνο για να παρίσταται στις δεξιώσεις και να κάνει εξυπηρετήσεις!
Κατά τα άλλα είχαμε σήμερα στο Αιγαίο και δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο η ημέρα!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ     :    1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ   :    1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     6

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     3


ΠΕΡΙΟΧΗ               :   ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & NΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια