ΕΚΤΑΚΤΗ ……ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 22.000 ΑΝΔΡΩΝ …..

Επιστράτευση 22.000 ανδρών και μεταφορά αεροσκαφών στα τουρκικά παράλια!

Για επιφυλακή στα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο δημοσιεύματα εφημερίδων στη γειτονική χώρα.

Αναφέρονται σε “επιστράτευση 5000 ανδρών” που αφορά όμως στην τουρκική ακτοφυλακή κι έχει να κάνει με το προσφυγικό ζήτημα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστράτευση ακόμη 17000. Το προσωπικό αυτό θα τοποθετηθεί σε μονάδες στις παραθαλάσσιες πόλεις που βρίσκονται στο Αιγαίο. Επιπλέον, στην περιοχή, εκτός από το προσωπικό, φέρεται να έχουν μεταφερθεί σημαντικός αριθμός σκαφών, ελικοπτέρων και αεροσκαφών.

Η τουρκική ακτοφυλακή ξεκίνησε διαδικασίες για τη δημιουργία φυλακίων σε περιοχές, όπου οι διελεύσεις των προσφύγων είναι έντονες. Ο αριθμός των φυλακίων θα αυξάνεται ανάλογα με τη συγκέντρωση των προσφύγων. Όλοι οι πρόσφυγες που θα συλλαμβάνονται σε θαλάσσιες περιοχές θα μεταφέρονται στο κοντινότερο φυλάκιο της περιοχής για καταγραφή και εκτέλεση των απαραίτητων διαδικασιών.

Όλα αυτά μάλλον εντάσσονται στην προσπάθεια της Τουρκίας να δείξει πόσο καλό και υπάκουο παιδί είναι λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο των Βρυξελλών για το προσφυγικό.

Militaire.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια