είπε γέροντας μοναχός για το δημοψήφι

Είπε Γέροντας Μοναχός για το δημοψήφισμα…


 Γέροντας μοναχός δίνει την δική του απάντηση στο τι να ψηφίσουμε την ερχόμενη Κυριακή, στο δημοψήφισμα.

Το pentapostagma.gr επικοινώνησε μαζί του και ο Γέροντας είπε χαρακτηριστικά:

«Παιδιά μου, η Ελλάδα πνευματικά βλάφτηκε από την Ευρώπη. Δεν ακούτε τόσο καιρό τους Μητροπολίτες σας και τους παπάδες σας, που φωνάζουν κατά των πολιτικών γάμων, κατά του συμφώνου συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων και πολλών άλλων ξένων ηθών και εθίμων, που αλλοίωσαν την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας; Μήπως όμως ωφεληθήκαμε και οικονομικά; Πάλι όχι, δείτε που οδήγησαν σήμερα τη χώρα μας. Έφτασαν στο σημείο να μας εκβιάζουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στο Χριστό και στην Ορθοδοξία, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 ας πουν το ΟΧΙ στους Ευρωπαίους. Οι Έλληνες πεθαίνουν όρθιοι και όχι σκλάβοι. Έτσι είπαμε το ΟΧΙ και το 1940 γράφοντας ιστορία, πεθάναμε μετά από την πείνα της κατοχής, αλλά μείναμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Παιδιά μου,

«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακής».


Η ιστορία κάνει κύκλους και ήρθε η σειρά μας να πούμε το ΟΧΙ.

ΠΗΓΗ


Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια