είμαστε με τους έλληνες τεράστιο κύ 2

«Είμαστε με τους Έλληνες»: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη


Την ώρα που οι Έλληνες τρέχουν στα ΑΤΜ και τα σούπερ μάρκετ, Ισπανοί, Ιταλοί, Άγγλοι, Γάλλοι και Ιρλανδοί δηλώνουν την συμπαράσταση τους στη χώρα μας διαδηλώνοντας.

Πρώτο trending topic στο Twitter της Ισπανίας είναι το #YoVoyConGrecia, η διαδικτυακή καμπάνια αλληλεγγύης των Ισπανών πολιτών στα social media υπέρ της χώρας μας και εναντίον της πίεσης από πλευράς Θεσμών και Eurogroup.

Οι Ισπανοί συντάσσονται υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της πολιτικής λιτότητας που έχει άλλωστε εφαρμοστεί με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο και στη χώρα τους.

Οι περισσότεροι τοποθετούνται υπέρ του «Όχι» θεωρώντας πως μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να γίνει “όχημα” αλλαγής για την Ευρώπη, έτσι ώστε να μετατραπεί σε μια πιο δημοκρατική Ένωση με προοπτική ανάπτυξης για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Πέραν από το #YoVoyConGrecia, trend στην Ισπανία έχει γίνει και το #Varoufakis. Παράλληλα διοργάνωσαν και μεγάλη συγκέντρωση για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό.

Είμαστε με την Ελλάδα λένε οι Ιταλοί

Με το hashtag #IoStoConLaGrecia οι Ιταλοί στηρίζουν την Ελλάδα και χαιρετίζουν την απόφαση για δημοψήφισμα.


«Μαζί με τους Έλληνες» #AvecLesGrecs φώναξαν πέντε χιλιάδες Γάλλοι στο Παρίσι.

Μεγάλη Βρετανία: #IstandwithGreece

    

ΠΗΓΗ


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια