αποκαλυψη βομβα ποιοι ακολούθησαν το

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ποιοι ακολούθησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη όταν έφυγε από την Γαλακτοκομική Σχολή;


Συγκλονιστικές λεπτομέρειες στη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με την ημέρα.

Όπως όλα δείχνουν από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες συμφοιτητών και καθηγητών, όλοι γνώριζαν για το «bullying» που δεχόταν ο 20χρονος Κρητικός τον τελευταίο καιρό.

Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύει και το πόρισμα «φωτιά» από το κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Σχολή, στο οποίο γίνονται αναφορές για επεισόδια πρωτοφανούς σκληρότητας κατά του Βαγγέλη.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα συμπληρώσουν το πόρισμα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη. Ο χρόνος θανάτου έχει προσδιοριστεί με σαφήνεια και ταιριάζει απόλυτα με αυτόν της εξαφάνισης.

Ποιοι και γιατί ακολούθησαν τον Βαγγέλη

Νέα δεδομένα στις έρευνες των αστυνομικών δίνει ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί ένα παιδί το οποίο προχωρά κοντά στο βενζινάδικο όπου πέρασε ο Βαγγέλης την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Συγχρόνως η ασφάλεια έχει συλλέξει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων του βενζινάδικου εκείνης της ημέρας. Σε αυτό έχει εντοπιστεί ομάδα νεαρών η οποία ακολουθεί τον Βαγγέλη σε πολύ μικρή απόσταση.

Οι τελευταίες εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί δείχνουν τον Βαγγέλη να περπατάει απέναντι από το εν λόγο βενζινάδικο και μετά τα ίχνη του χάνονται, ενώ η παρέα συνεχίζει προς την ίδια κατεύθυνση. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο και ψάχνει απάντηση στο ερώτημα για το εάν τα συγκεκριμένα άτομα ακολούθησαν τον Βαγγέλη μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι.

Την εξέλιξη της έρευνας παρακολουθεί από πολύ κοντά ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων, ο οποίος έχει καθημερινή ενημέρωση και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στην ημέρα εξαφάνισης του Βαγγέλη, την 6η Φεβρουαρίου. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα πρόσωπα που είδε, τα τηλεφωνήματα που έκανε αλλά και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες πριν εξαφανιστεί και δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι τρεις πυλώνες ερευνών που εστιάζουν οι Αρχές είναι το κινητό τηλέφωνο του Βαγγέλη και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να ελέγξουν με ποιον ή ποιους μίλησε εκείνη την ημέρα (δύο ώρες πριν μίλησε με την μητέρα του).


Δεύτερον οι μαρτυρίες οι οποίες «δείχνουν» τον σκληρό πυρήνα των Κρητικών σπουδαστών (πιθανότατα 4 άτομα), που φέρονται να τον κακομεταχειριζόταν και τρίτον το επίμαχο βίντεο στο οποίο διακρίνεται για τελευταία φορά ο Βαγγέλης να περνά έξω από ένα πρατήριο καυσίμων με κατεύθυνση την περιοχή όπου και αυτοκτόνησε.

ΠΗΓΗΕδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια


TAGbullying Βαγγέλης Γιακουμάκης ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ


Previous PostΜήπως το παράκανες με την δαντέλα Κατερίνα μου; Η εκκεντρική εμφάνιση της Στικούδη που θα συζητηθεί (PHOTOS)Next PostΣυγκλονιστικό θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου