Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει η Ελλάδα με ερχομό πυκνών χιονοπτώσεων!!!!

Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει μεγάλο μέρος της Ελλάδας μετά τις 16-17 Μαρτίου με παγωνιά, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες.

Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει η Ελλάδα με ερχομό πυκνών χιονοπτώσεων!!!

Το Greek-Weather.Org επισημαίνει πως ο Χειμώνας θα κρατήσει μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Μαρτίου, ενώ ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα ακόμα και σε πεδινές περιοχές, όπου δεν αποκλείεται και πυκνές χιονοπτώσεις ιδιαίτερα στη Θράκη μετά τις 16-17 Μαρτίου.

Αμερικάνικα μοντέλα πρόβλεψης καιρού πάντως, κρατούν το Χειμώνα στη χώρα μας ως και τις αρχές Απριλίου, προειδοποιώντας για ισχυρές καταιγίδες και χιονοθύελλες σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ρωσίας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας. Ακόμα και στην ορεινή Κύπρο δεν αποκλείεται να χιονίσει.

Περιμένουμε νεότερα προγνωστικά στοιχεία από το Greek-Weather.Org για να δούμε αν όντως επαληθευτούν και τα λεγόμενα των Αμερικάνων.

ΠΗΓΗ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια