ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!Πως πρέπει να ενεργήσουμε οι Έλληνες αυτή την ύστατη στιγμή!!!Πολύ σύντομα όσοι γελάνε με τις προφητείες θα χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους!!!Ας σταματήσουν τα γέλια και ας ξεκινήσουν να ετοιμάζονται!!!

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!Πως πρέπει να ενεργήσουμε οι Έλληνες αυτή την ύστατη στιγμή!!!Πολύ σύντομα όσοι γελάνε με τις προφητείες θα χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους!!!Ας σταματήσουν τα γέλια και ας ξεκινήσουν να ετοιμάζονται!!!
 
Να μελετήσετε τις γραφές και να μετανοήσετε όσο σας μένει ακόμα καιρός. 
Τα γεγονότα θα ξεσπάσουν βίαια και με ταχύτητες που δεν θα προλαβαίνετε να ενημερώνεστε
Να έχετε μια ελάχιστη προετοιμασία επιβίωσης για μερικούς μήνες. Οι γέροντες μίλησαν για 6-7 δύσκολους μήνες. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μιας τέτοιας ετοιμασίας. Ας έχουν ένα σχέδιο διαφυγής εκτός αστικών κέντρων.
Αν έχετε παιδιά που ζουν στο εξωτερικό, να περιμένετε ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος τους. 
Να έχετε κατά νου ένα σχέδιο επανόδου στην Ελλάδα όσοι Έλληνες έχουν καταφέρει να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό, να γνωρίζουν ότι το τσουνάμι που θα προκληθεί στην Ευρώπη και όχι μόνο, θα είναι τεραστίων διαστάσεων και οι καταθέσεις τους δεν θα σταθούν ικανές να τους σώσουν.
Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα χρεωκοπήσουν. Και πάρα πολλοί θα αυτοκτονήσουν στην απελπισία τους. 
Για αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να είστε πνευματικά έτοιμοι για όσα έρχονται και πολύ καλά ενημερωμένοι για τις γραφές που μιλούν για την άνοδο της Ελλάδας και για τον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι Έλληνες υπό την Ηγεσία του Μεγάλου Βασιλιά. 
Πολύ σύντομα όσοι γελάνε με τις προφητείες θα χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Ας σταματήσουν τα γέλια και ας ξεκινήσουν να ετοιμάζονται.

medicalland.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

loading…Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια