βάζει μπρος το αλυσοπρίονο και ξεκινά

Βάζει μπρος το Αλυσοπρίονο και ξεκινάει να κόβει έναν κορμό δέντρου. Όταν τελειώσει; Αριστούργημα!

Το γλυπτά με αλυσοπρίονο πρέπει να είναι μια από τις πιο τρομακτικές μορφές τέχνης, αρχικά. Αυτές οι δυνατές μηχανές κοψίματος έχουν πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτές τις μέρες, αλλά μπορούν να είναι απρόβλεπτες, μαγκώνοντας σε ένα κόμπο για παράδειγμα. Ο Jordan Anderson έχει σίγουρα κάποια ιδέα γι’ αυτά τα γλυπτά, και κρατάει διάφορα μεγέθη πριονιών στο βίντεο με την ίδια σιγουριά και ικανότητα.


Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του έργου. Ο κορμός με τον οποίο ξεκινάει ο Anderson είναι πολύ πιο μεγάλος από ένα κανονικό δέντρο.

Απαιτείται γερανός για να το τοποθετήσει σε θέση που να μπορεί να δουλέψει ο Anderson, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν απίστευτο και αξίζει τον κόπο.

Credit: wimp.com

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “realbomb.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Previous PostAXΑΙΑ: Η ΛΕΣΒΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ CYBER SEX ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!



Next PostΜια αργή, θανατηφόρα διατροφική «βόμβα» στο τραπέζι μας